Z ciekawosci jaki jest koszt i w jakim terminie. Ja mam urlop niestety dopiero przelom lipca i sierpnia.
P.S. Mieszkalas moze na Frynie
.png)
butibuma napisał(a):Dzieki Karin74 za namiary na kwatery.
Z ciekawosci jaki jest koszt i w jakim terminie. Ja mam urlop niestety dopiero przelom lipca i sierpnia.
P.S. Mieszkalas moze na Frynie
.png)
.png)
waldekwo napisał(a):Witam.
Podobnie jak jamraga wybieram się z rodzinką 2+1 pod koniec lipca.
Bardzo proszę o sprawdzone namiary i z góry dziękuję.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
.png)
Bocian napisał(a):Proszę nie prowadzić krucjaty przeciwko nowym ,zaangażowanym Cromaniakom![]()

Mikromir napisał(a):Bocian napisał(a):Proszę nie prowadzić krucjaty przeciwko nowym ,zaangażowanym Cromaniakom![]()
Ależ kolego Bocianie, jaka krucjata?W przeciwieństwie do niektórych baaardzo starych cromaniaków
pomagam nowym użytkownikom poprzez wskazywanie przebogatych i jakże pomocnych zasobów tego wspaniałego forum...
Dzięki temu mogą poznać ten kraj lepiej, przemyśleć swoje własne preferencje i uniknąć poważnych błędów jak np. wybór apartamentu na poddaszu bez klimy tuż koło portu w Splicie (bo blisko do morza) lub na jakimś podejrzanym, okropnie stromym zadooopiu na końcu świata, gdzie nie tylko nie ma łagodnego zejścia do morza, ale nawet piasku brak!
![]()
![]()
Kolega Bocian zamiast wyrażać mało pomocne spostrzeżenia mógłby przesłać koledze Marcinowi namiar na ap. 2+1 - wszak wiele takich wynajmował przez ostatnie paręnaście (dziesiąt?) lat... I to niekoniecznie na wspomnianym już wiadomym końcu świata...
Mikromir napisał(a):Bocian napisał(a):Niestety mi już chęć tego typu pomocy minęła bezpowrotnieZ różnych przyczyn
Ale życzę powodzenia i sukcesów w dalszej działalności.
Dziękuję.
A teraz możemy zacząć mierzyć ile czasu zabierze usunięcie naszego OTa z wątku.
.png)
Bocian napisał(a):Mikromir napisał(a):Bocian napisał(a):Niestety mi już chęć tego typu pomocy minęła bezpowrotnieZ różnych przyczyn
Ale życzę powodzenia i sukcesów w dalszej działalności.
Dziękuję.
A teraz możemy zacząć mierzyć ile czasu zabierze usunięcie naszego OTa z wątku.
Tyle co założenie 6 nowych wątków pod tytułem gdzie jechać?
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje