Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

FAJNE i TANIE KWATERY na 2014

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kstoginska
Autostopowicz

Postnapisał(a) kstoginska » 14.04.2014 20:16

Witam,

chcielibyśmy w 4 osoby zakwaterować się w Gradac...
Wie może ktoś coś o fajnych kwaterach?
czekam na info adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
lawenda80
Croentuzjasta

Postnapisał(a) lawenda80 » 14.04.2014 20:32

My zawsze z mężem wybieramy się w ciemno i zawsze trafi nam się fajny apartament blisko morza i tanio w tym roku w sierpniu po raz trzeci wybieramy się na riwiere Makarską i też w ciemno już nie mogę się doczekać !!
karin74
Cromaniak

Postnapisał(a) karin74 » 16.04.2014 11:00

Mogę polecić fajny apartament w Podgorze na ul. Kovaćića przy samiusieńkim porcie. Byliśmy tam w ubiegłym roku.
POZDRAV
Hanabarbera
Plażowicz

Postnapisał(a) Hanabarbera » 16.04.2014 21:06

witam,
jestem początkującym forumowiczem, ale Chorwacja nie jest mi obca. Odwiedziłam ją już kilka razy i jestem zauroczona a wręcz zaczarowana tym krajem. Zwiedziłam Cro od południa po północ. Pomimo to poszukuję to ciągle fajnych miejsc. Jeśli znacie fajne i w przystępnej cenie apartament dla 3 osób w tym dziecko 3 letnie w spokojnej urokliwej mieścinie proszę o info na maila : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Z góry dziękuję. Jeśli macie jakieś pytania chętnie odpowiem. Pozdrawiam
Hania
sviva
Cromaniak

Postnapisał(a) sviva » 16.04.2014 22:09

karin74 napisał(a):Mogę polecić fajny apartament w Podgorze na ul. Kovaćića przy samiusieńkim porcie. Byliśmy tam w ubiegłym roku.
POZDRAV

podaj nazwę apartmanów jeśli to nie problem.
karin74
Cromaniak

Postnapisał(a) karin74 » 17.04.2014 06:31

A czy mozna tutaj wpisywac nazwe? Na priw ci przesle
defink
Autostopowicz

Postnapisał(a) defink » 18.04.2014 19:36

witam!
Wybieramy się do Promajny ze znajomymi (w sumie 4 osoby dorosłe i 4 dzieci do 6 lat - czyli dwa plus dwa razy dwa;). Macie jakieś namiary na noclegi ok. 50-60 euro za lokum 2+2, czy to niemożliwe raczej? plan wyjazdu na koniec sierpnia.
byliśmy tam ale już daaaaawno i namiary zaginęły. :|
jak możecie podeślijcie coś na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
dzięki!
magdula81
Podróżnik

Postnapisał(a) magdula81 » 19.04.2014 13:33

ja również szukam fajnej kwatery dla małżeństwa z 7-letnim dzieckiem. Blisko morza, klimatyzacja, jakieś dość ładne wyposażenie apartamentu. Poproszę jakieś propozycję na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl . Planujemy urlop od 15.06. Pozdrawiam
Petar55
Autostopowicz

Postnapisał(a) Petar55 » 22.04.2014 07:25

Witam,
poszukuję namiaru na apartament 2+1 w okolicach Zadaru. Najlepiej na północ od miasta - np. Diklo. Chcielibyśmy pozwiedzać Pag, Nin, Zaton, ale też mieć możliwość bezstresowych wypadów miejscową komunikacją do samego Zadaru. Priorytetem jest blisko położona plaża "piaszczysta" (oczywiście jak na warunki chorwackie) oraz bliskość lodów i tego typu atrakcji dla dziecka.
Mój adres: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Dziękuję za wszelką pomoc :D
janikpl
Autostopowicz

Postnapisał(a) janikpl » 22.04.2014 10:18

Witam!

Jedziemy do Cro w sierpniu w dwie rodziny 2+1. Zależy nam na fajnych kwaterach (przede wszystkim czystych z kuchnią, super, gdyby było wi-fi).

Interesują nas okolice miast (kolejność nie przypadkowa):

Medulin
Tucepi
Podgora
Omis

mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Z góry bardzo dziękuję za namiary
andrew0605
Plażowicz

Postnapisał(a) andrew0605 » 24.04.2014 17:40

Witam,
Również poszukuję fajnej kwatery, wybieram się na przełomie lipca i sierpnia, 2 tygodnie, 2 dorosłe i dziecko 6 lat. Miejscowości takie jak Brela czy Baśka Voda, bardzo mi się podobają ale też i inne z widokiem na morze max 200-300 m od morza z klimą wchodzą w grę...
Jeżeli ma ktoś czas i ochotę wysłać na priv jakieś namiary to Bardzo Proszę.. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pozdrawiam wszystkich cro-maniaków i życzę miłego urlopowania
Zdenek35
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Zdenek35 » 24.04.2014 17:52

Witam
Ja tez szukam jakiś tanich noclegów z aneksem kuchennym dla 2 osób, w spokojnych okolicach:

- Zadar
-Sibenik
- Split

W dniach 19.08-23.08.2014

Jak macie jakieś fajne namiary bardzo proszę o pomoc, email: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Z góry dzięki
Saia
Plażowicz

Postnapisał(a) Saia » 26.04.2014 11:23

Witam
Proszę o namiary na apartament 2+2( dzieci 17lat i 5lat) lub 3+1 lub 2+1 w Makarskiej, Baśka Voda, Pag lub inne sprawdzone i polecone miejsce. Byłam tylko na Rabie, wiec jestem otwarta na wszelkie propozycje. Szukam juz około 3 tyg. i nie jest łatwo. Pobyt na 13 noclegow od 5.07.14 r. Interesuje mnie apartament z wi-fi klimatyzacja i lokalizacja blisko morza do 200, mkas 300m. i z jakims fajnym tarasem lub ogrodem.
Z góry dziękuje
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
tomek78an
Plażowicz

Postnapisał(a) tomek78an » 26.04.2014 17:49

Witam proszę o namiary na kwatery 2+1 początek czerwca adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Mikromir
Koneser

Postnapisał(a) Mikromir » 26.04.2014 18:45

tomek78an napisał(a):Witam proszę o namiary na kwatery 2+1 początek czerwca adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Po pierwsze: na początku czerwca kwatery czekają na Ciebie na miejscu do wyboru, do koloru, z możliwością obejrzenia, ponegocjowania ceny, i wybrania co Ci pasuje. Czego Ci oczywiście szczerze zazdroszczę.

Po drugie: dokąd właściwie chcesz jechać?! Tylko nie pisz, że do Chorwacji, bo wiem, że nie do Ciechocinka raczej.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje