Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Mariusz1 napisał(a):Ja kupiłem po 3,93 i sie zastanawiam czy nie za wczesnie kupiłem
Uważam że to niezła cena chyba nie ma co liczyć na dużo tańszą ofertę, ja kupowałem po 3,98. Jak spadnie do 3,90 to napewno nie będe czekał do większej obniżki tylko kupię kolejne 500 E i w drogę.
raczej nie ma szans na przełamanie bariery 3,92 ze wzgledy na wyprzedawania walut przez gieldy USA http://mojeinwestycje.interia.pl/news?inf=1637599 jednak w tamtym roku kupowalem po 4,13 wiec tak czy siak jest super w tym roku wyrwalem sie po 4,00 ale jak spadnie do 3,90 to bede placil raczej tylko karta a papierkowe zostana na przyszły rok