Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
powoli trzeba kupować, bo poniżej 4,15 już dawno euro nie kosztowało... ale z lichwiarzami, nic nigdy nie wiadomo, co wykombinują za wielką kałużą... to się jeszcze okaże.
Poniżej 4zł to pewnie nie spadnie... Obecnie 4.17 na cinkciarzu, pewnie kupię niedługo bo nawet jak spadnie to niewiele ale wzrosnąć to może i o 20gr 10 stycznia tego roku kupowałem na zaliczki po 4,2938, a w ubiegłym roku 12 czerwca przed wyjazdem po 4,1198.
Nicolae napisał(a):decyzja RPP - stopy w dół o 0,50 pp EURO będzie teraz bliżej 4,18-4,20 niż poniżej 4,15
Ale się pomyliłem Dobre dane z USA i się pozmieniało Ciekawe czy to jest już wycena skupu przez EBC (ponoć na się zacząć 9.03.2015) Dziś też może się sporo pozmieniać z kursem in plus lub minus - jakieś mocniejsze skoki będą na pewno
MarDomi napisał(a):Sądzę, że spadnie w marcu w dalszej perspektywie nawet 4,10
Nadal podtrzymuję moje prognozy z 28 lutego i sądzę, że możliwy jest ruch w kierunku 4,10 czy nawet minimów z czerwca 2014 (4,0885) w najbliższych dniach. Mimo wszystko obecne ceny euro są bardzo przyzwoite w kontekście ostatnich miesięcy. Stąd też nie należy się dziwić zwyżkami euro w niedługiej perspektywie.