Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

EURO 2016 Francja- Komentarze

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
labusm
Cromaniak

Postnapisał(a) labusm » 19.06.2016 22:05

Czyli niewiele tracę :)
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.06.2016 22:09

Janusz Bajcer napisał(a):
greenrs napisał(a):Kto by pomyślał, że jedyną bramkę w dzisiejszych dwóch meczach strzeli Albania :oczko_usmiech:

Natomiast za mecz Szwajcaria - Francja tylko osiem jedynek.

Wydaje mi się że masz bałagan w swoich notatkach.... :roll: :wink:
Jest jedna trójka... :!:
mireks
Cromaniak

Postnapisał(a) mireks » 19.06.2016 22:16

Albania zasłużenie wygrała mecz . Rumunia bez pomysłu gry .
walp
Weteran

Postnapisał(a) walp » 19.06.2016 22:19

Alias21 napisał(a):
greenrs napisał(a):Kto by pomyślał, że jedyną bramkę w dzisiejszych dwóch meczach strzeli Albania :oczko_usmiech:

Niejaki Alias21 jako jedyny, wytypował poprawnie wynik meczu Szwajcaria - Francja. :smo:
Brawo Obrazek
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 19.06.2016 22:23

Alias21 napisał(a):

Prawdopodobnie zmieniałeś wynik między 17:41 a 18:22 - bo nie ma edycji postu.
Jak zapisywałem, było 1:1 :oczko_usmiech:
Czyli jest jedna trójka i siedem jedynek :idea:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 19.06.2016 22:27

walp napisał(a):Niejaki Alias21 jako jedyny, wytypował poprawnie wynik meczu Szwajcaria - Francja. :smo:
Brawo Obrazek

I ta trójka spowodowała zmianę na wirtualnym podium :wink: :idea:

sandomingo - 35

Alias21 - 29

DCK - 28
GOLDEN - 28
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.06.2016 22:30

Alias21 napisał(a):

Prawdopodobnie zmieniałeś wynik między 17:41 a 18:22 - bo nie ma edycji postu.
Jak zapisywałem, było 1:1 :oczko_usmiech:
Czyli jest jedna trójka i siedem jedynek :idea:

W trakcie pisania postu z typowaniem zauważyłem że nie ten wynik wpisałem i szybko poprawiłem...dlatego nie było edycji...kwestia kilku minut... :wink:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 19.06.2016 22:52

Edycji nie widać, jak nikt po Tobie nie wstawi postu. :idea:

Jeszcze jeden wynik zmieniałeś :wink:
Ale już zapisałem poprawnie :idea:
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 20.06.2016 08:02

No to Rumuni pograli......... :roll:
Albania czarnym koniem? :wink:
kaszubskiexpress
Weteran

Postnapisał(a) kaszubskiexpress » 20.06.2016 09:31

Padłem....
Już historia, ale może się powtórzy :mrgreen:

LIST OTWARTY DO PANA BOGA Szanowny Panie Boże, piszemy do Pana w sprawie dzisiejszego meczu Polaków z Niemcami. Nie wiemy, czy śledzi Pan piłkę, ale dla nas ten mecz to jak dla Pana Wielkanoc i Boże Ciało w jednym. Niestety, odkąd pamiętamy, mamy nieodparte wrażenie, że od zawsze miał Pan do Niemców słabość. Niemcy dostali Beethovena, my dostaliśmy Piotra Rubika. Kiedy w latach 90-tych niemieccy nastolatkowie zajadali się czekoladą z okienkiem, my suche bułki przegryzaliśmy rozczarowaniem w tubce. A kiedy dziś przeciętny mieszkaniec Hamburga za swoją średnią pensję może polecieć na dwutygodniowe wakacje na Bora Bora, kupić golfa szóstkę i zjeść tyle pistacji, aż mu spierzchną wargi - my za nasze 2100 brutto możemy co najwyżej zapłacić za mieszkanie, kupić miesięczny na autobus i zorganizować sobie wypad na środy z orange do multikina. Słowem, Niemców zawsze traktował pan jak swojego ulubionego wnuczka, któremu nigdy nie żałował Pan werther's original, podczas gdy my byliśmy dla Pana bardziej jak przygłupi parobek ze wsi, który co prawda rozkosznie merda ogonem na widok kostki cukru, ale nie na tyle, żeby dostać pod stołem kawałek kiełbasy. A przecież tak bardzo się staramy. Postawiliśmy Jezusa w Świebodzinie, lewica nie weszła do sejmu i już nawet Nergal nie jest jurorem w The Voice of Poland. Mimo to ciągle mamy wrażenie, że na nasz widok wywraca Pan oczami. Nie chcemy tu niczego sugerować, ale mamy teorię, że Pan po prostu nie lubi Polaków. Tak między nami mówiąc, my za sobą też jakoś niespecjalnie przepadamy, ale przecież było mówione, że kocha Pan wszystkich po równo, więc wydaje nam się, że coś tu jest jednak niehalo. Podsumowując, sądzimy, że dzisiejszy mecz byłby idealną okazją na gest dobrej woli z Pana strony. To nie musi być nic spektakularnego, nikt tu nie mówi, że zaraz Kapustka z przewrotki na 3:0 i Polska mistrzem świata. Ale takie, dajmy na to, 2:1 po wyrównanym meczu byłoby naprawdę okej. Wie Pan co, remis, 2:2 i jesteśmy kwita. Miłym gestem byłaby kontuzja stawu skokowego u Thomasa Mullera, ale to jak już Pan uważa. Jeśli przychyliłby się Pan do naszej prośby, to my z naszej strony możemy obiecać, że już nie będziemy dokuczać Terlikowskiemu i jeszcze dziś wieczorem po uroczystym odśpiewaniu barki wrzucimy Nergala do wulkanu. Pozdrowienia dla małżonki. Z poważaniem, Polacy

Make life harder
MRK
Cromaniak

Postnapisał(a) MRK » 20.06.2016 13:00

Hehehe... Czytałem kilka dni temu. Zaplakalem w tym miejscu "Miłym gestem byłaby kontuzja stawu skokowego u Thomasa Mullera, ale to jak już Pan uważa."

:-)
Vjetar
Legenda

Postnapisał(a) Vjetar » 20.06.2016 17:24

mireks napisał(a):Albania zasłużenie wygrała mecz . Rumunia bez pomysłu gry .

W pewnym momencie "wbrew sobie" kibicowałem Albańczykom.
Świetna gra z klepki (choć czasem nie celnie jednak bardzo niebezpiecznie). :)
kanapkasmalec
Odkrywca

Postnapisał(a) kanapkasmalec » 20.06.2016 20:18

Walia szybko obejmuje prowadzenie w meczu z Rosją, 1:0!
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 20.06.2016 20:22

Rosjanie mają dużo czasu na wyrównanie :wink: :idea:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 20.06.2016 20:25

No ale sprawa trudna - bo już 0:2 :roll:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

EURO 2016 Francja- Komentarze - strona 145
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone