MRK napisał(a):Nie wiem, który meczyk ustawić, jako główny a który podglądać.
W Polsat HD mam Rumunia-Albania
W necie Szwajcaria-Francja
.png)
MRK napisał(a):Nie wiem, który meczyk ustawić, jako główny a który podglądać.
.png)
labusm napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Zgodnie z regulaminem
III kolejka - typowanie do 19.06.- godz.20.00
Niestety siedmiu typerów zapomniało
No niestety wypadek życiowy ( zwichnięta noga - szpital - gips - L4 na tydzień) spowodował, że zapomniałem a teraz jest już po czasie pół godziny.
Rozumiem, że cała kolejka w pi....du poszła?
Przyjmuję z pokorą
.png)
kanapkasmalec napisał(a):labusm napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Zgodnie z regulaminem
III kolejka - typowanie do 19.06.- godz.20.00
Niestety siedmiu typerów zapomniało
No niestety wypadek życiowy ( zwichnięta noga - szpital - gips - L4 na tydzień) spowodował, że zapomniałem a teraz jest już po czasie pół godziny.
Przyjmuję z pokorą
Jestem gorącym zwolennikiem aby chociaż resztę meczów Ci zapisalii życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
.png)
kanapkasmalec napisał(a):Jestem gorącym zwolennikiem aby chociaż resztę meczów Ci zapisalii życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
.png)
labusm napisał(a):No niestety wypadek życiowy ( zwichnięta noga - szpital - gips - L4 na tydzień) spowodował, że zapomniałem a teraz jest już po czasie pół godziny.
Przyjmuję z pokorą
.png)
romuald22 napisał(a):labusm napisał(a):No niestety wypadek życiowy ( zwichnięta noga - szpital - gips - L4 na tydzień) spowodował, że zapomniałem a teraz jest już po czasie pół godziny.
Przyjmuję z pokorą
Pomyśl, że mógłbyś źle wytypować. Wkurzyłbyś się i noga w gipsie by napuchła. Niepotrzebnie.![]()
.png)
.png)
rafalisko30 napisał(a):Albania prowadzi z Rumunią, a nikt nie typował ich zwycięstwa... wszyscy bez punktów?
.png)
.png)
kanapkasmalec napisał(a):Francja 3 raz uderza w poprzeczkę w meczu ze Szwajcarią, ale wynik to nadal 0:0 78 minuta meczu.
.png)
greenrs napisał(a):Kto by pomyślał, że jedyną bramkę w dzisiejszych dwóch meczach strzeli Albania
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.