Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Euro 2012,

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
darrou
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) darrou » 29.05.2007 20:12

moondek foto boiska rewelkaaaaaa :D :D :D :D :D. Ciekaw jestem jak by się grało :P :P :P
Można by też utworzyć nową dyscyplinę dla tych którzy nie dają radę na płaskim :mrgreen:
maadoox
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maadoox » 31.05.2007 15:53

majeczka napisał(a):
darrou napisał(a):A mnie szlag trafia że Kraków jest miastem rezerwowym!!!!!!
Warszawa rozumiem....stolica.
Ale w czym lepszy jest Gdańsk, Poznań, Wrocław????????

Pozdr

Widocznie jest lepszy,; nie takie głowy myślały nad tym. Zabytki jednak to nie wszystko, trzeba mieć infrastrukturę, no i przede wszystkim przedsiębiorczych, operatywnych ludzi, umiejących zorganizować resztę... :papa:

No tak:))). I tu mógłbym dyskutowac godzinami:))), ponieważ nieskromnie mówiąć sie na tym znam:))). Otóż, żeby nie przeciągać, Kraków ma najlepszą infrastrukturę, bardzo dobre zaplecze hotelowe, lotnisko wymagajace najmniej poza Warszawą zmian, równie dobry dojazd z zachodniej Europy, stadion w budowie, tylko Poznań może się z nim równac jeśli chodzi o stadion...ale ma lewicowego prezydenta i dwóch zarozumialców(wysoko w rządzie), którzy nie lobbowali za swoim miastem bo im szef nie pozwolił:). Cały Kraków bije brawo smiejąc sie z potyczen wannowych jednego i misji niemożliwej drugiego.
Moim zdaniem w Kraków powinien dostać Euro i wedle tego co proponował przy wyborze miast był najlepszy.
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 14.09.2007 21:14

Jak zwykle jako pierwszy ruszył stadion Lecha w Poznaniu. :lol: :D :lol: Reszta twierdzi, że nie może im się nie udać... :roll: Swoją drogą bardzo to ciekawe... :wink: :papa:
mireks
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mireks » 15.09.2007 05:40

Witam.Uważam że Kraków powinien gościć kibiców euro2012,myślę że tak będzie.Stadiony,pewnie wybudują może udoskonalą te co są,z drogami się pewnie nie wyrobią tylko poprawią istniejące,zrobią trochę parkingów obok stadionów,hoteli trochę jest a jak nie to przybędzie.W 1982 w Hiszpanii też nie było tak ciekawie,stadiony były ale obok już było nieciekawie,i podobnie będzie u nas.Myślę że jakoś to będzie,przyjadą Niemcy,Anglicy,Włosi i za groszę napiją się wódeczki czy browara,panienki tanie,będą mieli miłe wspomnienia z Polski lub Ukrainy.Dobrze będzie.
Dromader
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dromader » 10.10.2007 19:44

Dzisiaj czytam w necie wypowiedź Pani Minister Sportu rządy RP, że w przygotowaniach Polski do Euro 2012 wszystko jest ok, super i ble, ble... Interesuję się newsami, ale czy przypadkiem czegoś nie ominąłem :?: Może oddano do użytku np. Baltic Arene lub kilkaset km autostrad :?: :lool: Wyprostujcie mnie jeżeli się mylę :roll:
Poprzednia strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone