Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

EURO 2012,czyli resume...

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.06.2012 17:44

mkm napisał(a): za parę godzin większość rodaków delektować się będzie triumfem , ale nad Italią :D

Oj tam, oj tam...za dużo chyba tego winka poszło :wink: :mrgreen:
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 28.06.2012 17:54

alessandro1977 napisał(a):Oj tam, oj tam...za dużo chyba tego winka poszło :wink: :mrgreen:

Zorientowałem się czytając ten watek, że jesteś zdecydowanym fanem Włochów. Życzę Ci powodów do radości, ale Niemcy grają naprawdę solidną piłkę i będzie ciężko.

Tak, czy inaczej moi faworyci już są w finale, bez względu na to kto wygra dzisiaj finał będzie mocny.

8)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.06.2012 18:36

CROberto napisał(a):ale mogę się mylić...

Masz rację - mylisz się :D
CROberto
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROberto » 28.06.2012 18:38

alessandro1977 napisał(a):
CROberto napisał(a):ale mogę się mylić...

Masz rację - mylisz się :D

A konkretniej...... :?:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.06.2012 18:39

kaszubskiexpress napisał(a):Zorientowałem się czytając ten watek, że jesteś zdecydowanym fanem Włochów)

Nigdy tego nie ukrywałem - przy każdej imprezie bez względu na to jak grają...gra podczas tego turnieju zaskoczyła nawet mnie !

Jakiś czas temu, napisałem, że jeżeli Włosi wyjdą z grupy to nic ich nie zatrzyma - wytypowałem, że wygrają turniej...tak też się stanie :wink:
Bez względu na wynik, liczę na dobry mecz - taki też będzie jak każdy pomiędzy tymi dwiema drużynami !
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.06.2012 18:46

CROberto napisał(a):A konkretniej...... :?:

Np. to :

uważam że ten styl Hiszpanii jest wymuszony kadrowo

Bez względu na zasób kadrowy, lalusie mają bardzo dobrych zawodników...moim zdaniem, oni na siłę lansują usypianie przeciwnika poprzez wymianę piłek...na siłę chcą pokazać, że dominują na boisku powodując, że kibice cierpią katusze...co mecz to mają zdecydowaną przewagę w posiadaniu piłki co do niczego nie prowadzi...jedno trzeba im przyznać - usypiają wspaniale - przeciwnika, fanów na trybunach i widzów przed telewizorami :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.06.2012 19:00

Wyjściowe składy na drugi półfinał Euro 2012! W składzie Azzurrich sześciu Bianconerich: Buffon, Bonucci, Barzagli, Chiellini (powrót po kontuzji), Pirlo i Marchisio. Forza Ragazzi!

Włochy (4-1-3-2): Buffon - Balzaretti, Bonucci, Barzagli, Chiellini - Pirlo - Marchisio, Montolivo, De Rossi - Cassano, Balotelli
ławka: Sirigu, De Sanctis, Ogbonna, Abate, Motta, Giaccherini, Diamanti, Nocerino

Niemcy (4-2-3-1): Neuer - Boateng, Hummels, Badstuber, Lahm - Khedira, Schweinsteiger - Kroos, Ozil, Podolski - Gomez
ławka: Wiese, Zieler, Schmelzer, Howedes, Mertesacker, Gundogan, Schurrle, Muller

No to jedziemy...temperatura wzrasta :devil:
CROberto
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROberto » 28.06.2012 19:19

CROberto napisał(a):A konkretniej...... :?:

Np. to :

uważam że ten styl Hiszpanii jest wymuszony kadrowo

Bez względu na zasób kadrowy, lalusie mają bardzo dobrych zawodników...moim zdaniem, oni na siłę lansują usypianie przeciwnika poprzez wymianę piłek...na siłę chcą pokazać, że dominują na boisku powodując, że kibice cierpią katusze...co mecz to mają zdecydowaną przewagę w posiadaniu piłki co do niczego nie prowadzi...jedno trzeba im przyznać - usypiają wspaniale - przeciwnika, fanów na trybunach i widzów przed telewizorami :D

Taktyka...przyszedł (wczorajsze zmiany) i przyjdzie taki moment kiedy
zagrają ofensywnie...jak mówiłem kalkulują....kto biega za piłką ten się męczy ....wybity jest z rytmu....(oklapnięty -patrz dogrywka)
Kalkulacją i paskudną grą zwyciężali dotychczas właśnie Niemcy i Włosi.....a teraz Ich gra mi się podoba....(nie mogę uwierzyć że to piszę....tym bardziej że włoska mentalność sportowców i fair play sięgała zawsze dna... cwaniak za cwaniakiem - w tym złym kontekście...)

A teraz pożyjemy zobaczymy.... bo lalusiami to są właśnie Włosi i to prawie wszyscy....a co trzeci to Schetitno lub Bambolini..... (na tyle długo z nimi pracowałem że ich mentalność znam....
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.06.2012 19:28

włoska mentalność sportowców i fair play sięgała zawsze dna

O stereotypach już pisałem więc nie będę się powtarzał...na temat cwaniactwa podałem kilka stron dalej filmik, specjalnie dla niejakiego pangi, który pieprzył bzdety ( nic innego nie potrafi zresztą ), że to Włosi...później macie za złe komuś, że żyje stereotypami i uważa każdego Polaka za alkoholika i złodzieja...

Jeszcze raz filmik :
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 28.06.2012 19:38

Dwa piwka czekają w lodówce na mecz :lol: :lol:

"PERONI" i "DAB" - posmakuję, które lepsze ... i niech wygra lepszy :idea: :idea:
Ostatnio edytowano 28.06.2012 19:51 przez Janusz Bajcer, łącznie edytowano 1 raz
CROberto
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROberto » 28.06.2012 19:39

włoska mentalność sportowców i fair play sięgała zawsze dna

O stereotypach już pisałem więc nie będę się powtarzał...na temat cwaniactwa podałem kilka stron dalej filmik, specjalnie dla niejakiego pangi, który pieprzył bzdety ( nic innego nie potrafi zresztą ), że to Włosi...później macie za złe komuś, że żyje stereotypami i uważa każdego Polaka za alkoholika i złodzieja...

Jeszcze raz filmik :

Tego nie widziałem.... 8O ...ale rozłożyłeś mnie na łopatki.......
....może mają jakiegoś konsultanta z Itali.... :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.06.2012 20:28

To teraz chyba już w ogóle jesteś rozłożony Obrazek
Tomasz W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomasz W » 28.06.2012 20:31

Po cichu stawiałem na Włochów, ale żeby aż tak...? Nie spodziewałem się. Jednak psychologia zagrała w pierwszej połowie.
Ale spokojnie, jest jeszcze druga połowa. :wink:
Ostatnio edytowano 28.06.2012 20:33 przez Tomasz W, łącznie edytowano 1 raz
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 28.06.2012 20:32

Włosi pokazują klasę, ale Niemców nie można lekceważyć 8)
PETERENZO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PETERENZO » 28.06.2012 20:34

Na chwilę obecną jest genialnie :!:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

EURO 2012,czyli resume... - strona 50
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone