mkm napisał(a): za parę godzin większość rodaków delektować się będzie triumfem , ale nad Italią
Oj tam, oj tam...za dużo chyba tego winka poszło
mkm napisał(a): za parę godzin większość rodaków delektować się będzie triumfem , ale nad Italią
.png)
alessandro1977 napisał(a):Oj tam, oj tam...za dużo chyba tego winka poszło![]()
kaszubskiexpress napisał(a):Zorientowałem się czytając ten watek, że jesteś zdecydowanym fanem Włochów)
CROberto napisał(a):A konkretniej......
uważam że ten styl Hiszpanii jest wymuszony kadrowo

.png)
alessandro1977 napisał(a):CROberto napisał(a):A konkretniej......
Np. to :uważam że ten styl Hiszpanii jest wymuszony kadrowo
Bez względu na zasób kadrowy, lalusie mają bardzo dobrych zawodników...moim zdaniem, oni na siłę lansują usypianie przeciwnika poprzez wymianę piłek...na siłę chcą pokazać, że dominują na boisku powodując, że kibice cierpią katusze...co mecz to mają zdecydowaną przewagę w posiadaniu piłki co do niczego nie prowadzi...jedno trzeba im przyznać - usypiają wspaniale - przeciwnika, fanów na trybunach i widzów przed telewizorami
włoska mentalność sportowców i fair play sięgała zawsze dna
.png)
.png)
alessandro1977 napisał(a):włoska mentalność sportowców i fair play sięgała zawsze dna
O stereotypach już pisałem więc nie będę się powtarzał...na temat cwaniactwa podałem kilka stron dalej filmik, specjalnie dla niejakiego pangi, który pieprzył bzdety ( nic innego nie potrafi zresztą ), że to Włosi...później macie za złe komuś, że żyje stereotypami i uważa każdego Polaka za alkoholika i złodzieja...
Jeszcze raz filmik :
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.