Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Era i darmowy internet w Chorwacji

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
seledynka
Globtroter
Era i darmowy internet w Chorwacji

Nieprzeczytany postnapisał(a) seledynka » 21.08.2007 19:13

Witam.Sytuacja przedstawia sie następująco.Byłam w Chorwacji i tam otrzymałam od ery sms że moge mieć darmowy internet przez miesiąc należy sciągnąć jakiś program i oki.Pewnie dostaliście taki sms to wiecie o co chodzi.Jestem w erze tak tak na koncie miałam wówczas około 10 zł.Skoro darmowy miesiąc to skorzystałam z tego.Po pięciu minutach w internecie sprawdziłam stan konta czy aby napewno pieniądze nie leciały i faktycznie nadal miałam te 10 zł.Weszłam po raz kolejny na internet i po około 5 minutach wystąpił problem z siecią.Więc sprawdziłam stan konta a tam minus 298 zł Jakim cudem? Po pierwsze internet miał być darmowy po drugie z jakiej racji zminusowali mnie do 300 zł? Nawet nie mam zamiaru tego płacić .Z jakiej racji ktoś minusuje mnie aż na tyle od internetu odłącza sie w momencie gdy na koncie jest zero a nie czeka sie do jakiejś kosmicznej kwoty.No i sam fakt pare minut w internecie i do tego miało być darmowo a tu 300 w plecy. Niedoczekanie bym to zapłaciła wole zmienić operatora.
krzysio21
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysio21 » 21.08.2007 19:19

seledynka napisał(a):Witam.Sytuacja przedstawia sie następująco.Byłam w Chorwacji i tam otrzymałam od ery sms że moge mieć darmowy internet przez miesiąc należy sciągnąć jakiś program i oki.Pewnie dostaliście taki sms to wiecie o co chodzi.Jestem w erze tak tak na koncie miałam wówczas około 10 zł.Skoro darmowy miesiąc to skorzystałam z tego.Po pięciu minutach w internecie sprawdziłam stan konta czy aby napewno pieniądze nie leciały i faktycznie nadal miałam te 10 zł.Weszłam po raz kolejny na internet i po około 5 minutach wystąpił problem z siecią.Więc sprawdziłam stan konta a tam minus 298 zł Jakim cudem? Po pierwsze internet miał być darmowy po drugie z jakiej racji zminusowali mnie do 300 zł? Nawet nie mam zamiaru tego płacić .Z jakiej racji ktoś minusuje mnie aż na tyle od internetu odłącza sie w momencie gdy na koncie jest zero a nie czeka sie do jakiejś kosmicznej kwoty.No i sam fakt pare minut w internecie i do tego miało być darmowo a tu 300 w plecy. Niedoczekanie bym to zapłaciła wole zmienić operatora.

Co to za tekst.W TAK TAK chcesz płacić :?: Za co :?: A tak ogólnie co to za lipa :wink: :) :D :lol:
seledynka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) seledynka » 21.08.2007 21:13

Lipa ogólna :wink: całe szczęście że TAK TAK bo w abonamencie już by mnie skasowali barany za przeproszeniem :roll:

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone