.png)
.png)
seledynka napisał(a):Witam.Sytuacja przedstawia sie następująco.Byłam w Chorwacji i tam otrzymałam od ery sms że moge mieć darmowy internet przez miesiąc należy sciągnąć jakiś program i oki.Pewnie dostaliście taki sms to wiecie o co chodzi.Jestem w erze tak tak na koncie miałam wówczas około 10 zł.Skoro darmowy miesiąc to skorzystałam z tego.Po pięciu minutach w internecie sprawdziłam stan konta czy aby napewno pieniądze nie leciały i faktycznie nadal miałam te 10 zł.Weszłam po raz kolejny na internet i po około 5 minutach wystąpił problem z siecią.Więc sprawdziłam stan konta a tam minus 298 zł Jakim cudem? Po pierwsze internet miał być darmowy po drugie z jakiej racji zminusowali mnie do 300 zł? Nawet nie mam zamiaru tego płacić .Z jakiej racji ktoś minusuje mnie aż na tyle od internetu odłącza sie w momencie gdy na koncie jest zero a nie czeka sie do jakiejś kosmicznej kwoty.No i sam fakt pare minut w internecie i do tego miało być darmowo a tu 300 w plecy. Niedoczekanie bym to zapłaciła wole zmienić operatora.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.