beatabm napisał(a):Mały a całkiem ładny. Oglądam z ciekawością gdyż tam nie byłam jeszcze nigdy![]()
![]()
A ja jestem co rok
.png)
beatabm napisał(a):Mały a całkiem ładny. Oglądam z ciekawością gdyż tam nie byłam jeszcze nigdy![]()
![]()
.png)
Katerina napisał(a):beatabm napisał(a):Mały a całkiem ładny. Oglądam z ciekawością gdyż tam nie byłam jeszcze nigdy![]()
![]()
A ja jestem co rokTo jedna z naszych stałych miejscówek - pamiętam ,jak pierwszy raz jechaliśmy do Cro, a ja jeszcze wtedy nie miałam pojęcia o naszym forum, i trzeba było wybrać miejsce.Skorzystałam z jakiegoś książkowego przewodnika i wyczytałam,że Ston i M.Ston słyną z owoców morza...
Pomyslałam,że to jest to.., potem usłyszałam kojoty(szakale)i... już 6 razy tam byliśmy
.png)
beatabm napisał(a):Katerina napisał(a):beatabm napisał(a):Mały a całkiem ładny. Oglądam z ciekawością gdyż tam nie byłam jeszcze nigdy![]()
![]()
A ja jestem co rokTo jedna z naszych stałych miejscówek - pamiętam ,jak pierwszy raz jechaliśmy do Cro, a ja jeszcze wtedy nie miałam pojęcia o naszym forum, i trzeba było wybrać miejsce.Skorzystałam z jakiegoś książkowego przewodnika i wyczytałam,że Ston i M.Ston słyną z owoców morza...
Pomyslałam,że to jest to.., potem usłyszałam kojoty(szakale)i... już 6 razy tam byliśmy
Mieliśmy w planie na 2017 ale...nie wyszło

.png)
po kilku minutach parkujemy samochód na dużym parkingu przy samym wejściu na mury
słońce jest już wysoko a temperatura na murach już dawno przekroczyła granice rozsądku
.png)
słoma79 napisał(a):schodzimy z murów wykończeni upałem i słońcem więc nie pozostaje nam nic innego jak czym prędzej uzupełnić płyny i mikroelementy wypocone po drodze...piwko w cieniu nam się należy
.png)
elka21 napisał(a):słoma79 napisał(a):schodzimy z murów wykończeni upałem i słońcem więc nie pozostaje nam nic innego jak czym prędzej uzupełnić płyny i mikroelementy wypocone po drodze...piwko w cieniu nam się należy
Znam ten ból. Dwa lata temu, też pokonałam ten mur, tylko, że w przeciwną stronę
.
.png)
.png)
słoma79 napisał(a):
jeeeessssstttt...w końcu dotarłem do miejsca, w którym cycata Queen nie gościła![]()
.png)
.png)
beatabm napisał(a):W upał na te mury bym za nic nie polazła, za gorąco![]()
![]()
![]()
Solanki genialnie wyglądają jednak tym pracującym w nich w wysokich kaloszach w tej temperaturze to tylko współczuć
gusia-s napisał(a):A ja polazłam w samo południebeatabm napisał(a):W upał na te mury bym za nic nie polazła, za gorąco![]()
![]()
...

.png)
Powrót do Nasze relacje z podróży