Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mam załozony spy bot on tez usunie? bo chce go usunac i zainstalowac ten co napisałes jestem amator komputerowy mam nadzieje ze usune sama jezeli mam avasta bezpłatnego skanuje nim i nie wykrywa mi nic to powinnam zmienic na inny bezpłatny ? na combo czy jaki? i co jeszcze zrobic zeby na laptopie nie miec keyloggera bo dostałam 2 razy jakiego s emaila ze zna moje hasło . rozumiem ze jesli jest keylogger to jak robi sie zakupy karta przez net to nie jest to bezpieczne jesli płaci sie przez pay u lub ecard?
Prywatnie używam Fortinet Client, bezpłatny i dobry. Jak się ma keyloggera, to nic nie jest bezpieczne - ani hasla do poczty, ani banku ani nigdzie, gdzie używa się haseł i loginu czy numeru karty.
W poniedziałek można ustawić nagrywanie od 8.00 do 9.00 na NG.
Najniebezpieczniejsze drogi świata - " Perła Adriatyku " znaczy Jadranka. Chociaż za cholery nie kumam dlaczego została zaliczona do najniebezpieczniejszych dróg świata.