Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 03.08.2017 13:57

Pääkäyttäjä napisał(a):rozpylacz bitewny

Z rozpylaczami to ostrożnie :)

Kumpel oprowadza śladem Szarych Szeregów i Kamieni na szaniec i zaopatrzył się w odpowiednie rekwizyty.
Trochę strachu się najadł, gdy zgodnie ze scenariuszem wycieczki wyjął ten sprzęt z futerału od skrzypiec ... przed pałacem Namiestnikowskim :)
Strachu, bo wzbudziło to żywą reakcję stojących tam borowików i obrońców :D

Obrazek

Ja też już wiem, żeby w tym miejscu, opowiadając o zaślubinach trupa, bacznie obserwować kto podchodzi pod moją grupę :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.08.2017 14:07

:mrgreen: :D :lol:
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 03.08.2017 14:11

Pääkäyttäjä napisał(a):Osobiście, mam politykę w ciemnym poważaniu także poza sezonem - nie warto...

Problem w tym, że nie można zbyć milczeniem adwersarzy, którzy, czy to z powodu ignorancji, czy też z chęci dzikiej zemsty, nie mając już argumentów,
jako ultima ratio stosują chamskie zagrywki w postaci zakwalifikowania tych, którzy nie stoją tam gdzie oni i nazywają ich zdrajcami, mordercami, czy swołoczą.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.08.2017 14:15

walp napisał(a):Problem w tym, że nie można zbyć milczeniem adwersarzy, którzy, czy to z powodu ignorancji, czy też z chęci dzikiej zemsty, nie mając już argumentów,
jako ultima ratio stosują chamskie zagrywki w postaci zakwalifikowania tych, którzy nie stoją tam gdzie oni i nazywają ich zdrajcami, mordercami, czy swołoczą.

Masz rację, też nie potrafię obojętnie obok tego przejść (jak i paru innych rzeczy). Ale mam chwilowo dość kopania się z ludźmi, dla których jestem dzieckiem WSI albo lewakiem albo co gorsza Pomiotem Obywatelskim. Ja, podobnie jak mój ojciec, mam do tego wojskowe podejście i po prostu coraz częściej rodzi się we mnie siłowe rozprawienie się z tym wszystkim :roll:
Sven
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sven » 03.08.2017 14:44

Pääkäyttäjä napisał(a):
walp napisał(a):Problem w tym, że nie można zbyć milczeniem adwersarzy, którzy, czy to z powodu ignorancji, czy też z chęci dzikiej zemsty, nie mając już argumentów,

Masz rację, też nie potrafię obojętnie obok tego przejść (jak i paru innych rzeczy). Ale mam chwilowo dość kopania się z ludźmi, dla których jestem dzieckiem WSI albo lewakiem albo co gorsza Pomiotem Obywatelskim. Ja, podobnie jak mój ojciec, mam do tego wojskowe podejście i po prostu coraz częściej rodzi się we mnie siłowe rozprawienie się z tym wszystkim :roll:

to bardzo niedemokratyczne
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.08.2017 15:13

Sven napisał(a):to bardzo niedemokratyczne

Za to bardzo demokratyczne nazywanie jest mnie lewakiem; 38% Polaków to nie większość.
Poza tym, niektórym demokracja i wolność pomyliła się z obrażaniem innych i swawolą.
Zawsze daję szansę innym, a nuż-widelec przyjdzie coś lepszego. Ale jednak nie - ludzie oderwani od rzeczywistości, doszli do władzy. No i jeszcze do tego człowiek na tylnym siedzeniu, ziejący jadem.

Szkoda słów.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 03.08.2017 15:28

Jeszcze kilka podobnych postów i wszyscy dyskutanci dostaną solidarnie po banie.
Bardzo grzecznie proszę zakończyć politykowanie
:idea:
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 03.08.2017 15:36

:lool:

Dzień dobry,

upał straszny. :oczko_usmiech:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 03.08.2017 15:39

Tak - upał, polecam popływać w basenie. :D
sito_zabrze
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sito_zabrze » 03.08.2017 15:41

Oooooo, Janusz dobrze prawi, jade na Rodos skosić trawe i wejde se do basenu, dziecinnego :mrgreen:
Sven
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sven » 03.08.2017 15:47

Dzień dobry Kiepura
upał fakt... na szczęście z pracy nad Wisłę 3 min - zimny browar i będzie lepiej
a jakie u was odległości z pracy nad wodę ? :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 03.08.2017 15:49

Ja za godzinę jadę na godzinę tutaj :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.08.2017 16:48

OoooooOOOoooo, zachmurzyło się. W Rybniku jest ciemno. Byleby to nie był kolejny armagedon.
sito_zabrze
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sito_zabrze » 03.08.2017 17:09

Przyszło z tego Rybnika do mnie..... :oczko_usmiech:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 03.08.2017 19:20

Pääkäyttäjä napisał(a):OoooooOOOoooo, zachmurzyło się. W Rybniku jest ciemno. Byleby to nie był kolejny armagedon.

W Piecach był 8 lipca, dzień przed wyjazdem na urlop.
U brata w ogrodzie wiatr "skasował równo z ziemią" dwie owocujące morele oraz strącił jedną dachówkę.
Na kilku innych domach poszły całe dachy, no i sporo drzew połamało. 8O
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko