Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Trajgul
Cromaniak

Postnapisał(a) Trajgul » 02.08.2017 10:05

auto_gt napisał(a):Dzień dobry , wczoraj ważny dzień dla Polski , rocznica, a tu nikt nie wspomni nawet , tylko co gdzie padało ?

I bardzo dobrze, bo ile można...

http://www.wiocha.pl/1453668,Pamietamy- ... -pamietamy
romuald22
Koneser

Postnapisał(a) romuald22 » 02.08.2017 18:32

walp napisał(a):...
Młodzi, "Pędzącą kłodą", dotarli wczoraj na Przystanek Woodstock. :wink:

Moja "młoda" już od wczoraj "grzeje" dobre miejsce na Woodstocku. :)

Niech im tam pogoda dobrą będzie, bo reszta potoczy się jak zwykle.

Dwa razy byłem osobiście i widziałem.

Błaszczak tego nie zniszczy.

Dobry wieczór oczywiście.
walp
Weteran

Postnapisał(a) walp » 02.08.2017 19:30

romuald22 napisał(a):Błaszczak tego nie zniszczy.

Jednak obawy były. W pewnym momencie propaganda osiągnęła szczyt obrzydliwości, no ale udało się. :wink:
majeczka
Cromaniak

Postnapisał(a) majeczka » 02.08.2017 21:01

:D Dobry wieczór, po wczorajszej burzy...

Stadion stoi, my również w/w egzystujemy...
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 02.08.2017 22:07

auto_gt napisał(a):Dzień dobry , wczoraj ważny dzień dla Polski , rocznica, a tu nikt nie wspomni nawet , tylko co gdzie padało ?

DejPanspokój, że tak powiem. Dzięki mrówczej pracy moderacji jest na forum jak jest. Od czasu odejścia realisty nie przypominam sobie poważniejszej dyskusji w hajdparku. Kiedyś PW jako temat był obecny, ciągnięty przez paru userów. Ale mam niejakie wrażenie, że bardziej chodziło o "Warszawskie" niż o "Powstanie".
Teraz to raczej deprecjacja byłaby dla PW pojawić się pomiędzy pogodą, chętnie tu wklejanymi fejknewsami czy żartami rodem z soku z buraka.

Dobry wieczór.

romuald22 napisał(a):Błaszczak tego nie zniszczy.

Oj tam wystarczy, że organizator stosować się będzie do powszechnie obowiązujących przepisów i będzie podawał prawdziwe dane tam gdzie trzeba.
No, ale jak ktoś uważa, że jest ponad prawem...
Andzia*
Cromaniak

Postnapisał(a) Andzia* » 03.08.2017 07:43

Dzień dobry bardzo. Poranna mgła już ustąpiła, słoneczko zaczyna dawać czadu :wink: :boss: :hut:
ajdadi
AJDADI

Postnapisał(a) ajdadi » 03.08.2017 07:56

Dzień dobry.
walp
Weteran

Postnapisał(a) walp » 03.08.2017 08:02

„Pogoda na Nikodema - cały miesiąc deszczu nie ma”

Dzień dobry. :wink:

Wkleiłbym jeszcze jakiegoś fejknewsa, ale chyba nie jest to dobrze odbierane.

To powiem tylko, ze biomet u mnie korzystny. :oczko_usmiech:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.08.2017 09:03

Dzień dobry. Spacer do USC zakończył się zalaniem potem. Coś tam próbuje wiać.
Chyba pójdę w ślady znajomka z Helsinek i pojadę na krótki wypad do Laponii.
W Utsjoki jest teraz przyjemnych 16°C i słoneczna pogoda.
auto_gt
Cromaniak

Postnapisał(a) auto_gt » 03.08.2017 10:39

Kiepura napisał(a):.
Teraz to raczej deprecjacja byłaby dla PW pojawić się pomiędzy pogodą, chętnie tu wklejanymi fejknewsami czy żartami rodem z soku z buraka.

Dochodzę do wniosków że gdyby poprzedni prezydent, a nie obecny był na uroczystościach , to panowie biegaliby z aparatem i kilka słów by było ,a tak świętowali na smutno , co widać po komentarzach . Polską elitę Stalin wymordował, a przywiózł swoją swołocz , która wydała potomstwo , im bardziej do ojczyzny za uralem niż do naszej ziemi , zresztą Armia czerwona stała na przedmieściach Warszawy , gdy trwała kaźnia Powstańców i czekała aż się sami wybiją .

Dzień dobry .
Sven
Cromaniak

Postnapisał(a) Sven » 03.08.2017 10:45

Dzień dobry,
auto i Kiepura dajcie spokój...
grunt, że róbta co chceta odpaliło i masło drożeje.. i parawany na plaży :)
jewropa kwitnie i demokracja kwitnie :)
weldon
Legenda

Postnapisał(a) weldon » 03.08.2017 11:21

auto_gt napisał(a):A prowadzący w wątku po muzeach biega z aparatem

Mój drogi, nie tylko po muzeach, jak widać na załączonych obrazkach :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ale również po terenach walk, gdzie wzmiankuję o mających tam miejsce wydarzeniach wystarczająco dużo :)

Dzień dobry.

Notabene gdyby ktoś chciał posłuchać, to dziś mam powtórkowy Żoliborz, w sobotę Ochotę, potem Szlak borgwarda i Cmentarz Powstania Warszawskiego.
Szczegóły tutaj:
https://www.facebook.com/spacerywczasie ... 50572819:0
Kto chce - znajduje ;)
walp
Weteran

Postnapisał(a) walp » 03.08.2017 12:11

auto_gt napisał(a):Dochodzę do wniosków że gdyby poprzedni prezydent, a nie obecny był na uroczystościach , to panowie biegaliby z aparatem i kilka słów by było ,a tak świętowali na smutno , co widać po komentarzach . Polską elitę Stalin wymordował, a przywiózł swoją swołocz , która wydała potomstwo , im bardziej do ojczyzny za uralem niż do naszej ziemi , zresztą Armia czerwona stała na przedmieściach Warszawy , gdy trwała kaźnia Powstańców i czekała aż się sami wybiją .

Zdaję sobie sprawę, że też jest Ci gorąco, ale może zimny prysznic choć w pewnym stopniu pomoże?

P.S.
Przed znakami przestankowymi (przecinkiem, kropką) NIE należy stawiać spacji.
greenrs
Koneser

Postnapisał(a) greenrs » 03.08.2017 13:43

auto_gt napisał(a):Dochodzę do wniosków że gdyby poprzedni prezydent, a nie obecny był na uroczystościach , to panowie biegaliby z aparatem i kilka słów by było ,a tak świętowali na smutno , co widać po komentarzach . Polską elitę Stalin wymordował, a przywiózł swoją swołocz , która wydała potomstwo , im bardziej do ojczyzny za uralem niż do naszej ziemi ...

Moja tolerancja jest bardzo duża z wyjątkiem tolerancji na... nietolerancję, na obrażanie i dzielenie ludzi na lepszych i gorszych. Proponuję Ci przenieść te wymiociny i z dupy wzięte wywody na bardziej odpowiednie forum.
To jest forum wakacyjne, a w wakacje ja, jak i większość ludzi ma politykę, polityków, rocznice i miesięcznice głęboko tam, gdzie Twój wzrok nie sięga.

Dzień dobry.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.08.2017 13:48

greenrs napisał(a):
auto_gt napisał(a):Dochodzę do wniosków że gdyby poprzedni prezydent, a nie obecny był na uroczystościach , to panowie biegaliby z aparatem i kilka słów by było ,a tak świętowali na smutno , co widać po komentarzach . Polską elitę Stalin wymordował, a przywiózł swoją swołocz , która wydała potomstwo , im bardziej do ojczyzny za uralem niż do naszej ziemi ...

Moja tolerancja jest bardzo duża z wyjątkiem tolerancji na... nietolerancję, na obrażanie i dzielenie ludzi na lepszych i gorszych. Proponuję Ci przenieść te wymiociny i z dupy wzięte wywody na bardziej odpowiednie forum.
To jest forum wakacyjne, a w wakacje ja, jak i większość ludzi ma politykę, polityków, rocznice i miesięcznice głęboko tam, gdzie Twój wzrok nie sięga.

Dzień dobry.

OK.JPG

Osobiście, mam politykę w ciemnym poważaniu także poza sezonem - nie warto... jak przypadkiem słucham wiadomości, to mam ochotę wydać trochę gotówki na rozpylacz bitewny i iść postrzelać do tych debili, niezależnie od ich barw.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko