Habanero napisał(a):Pääkäyttäjä napisał(a):Dzień dobry z Ołomuńca. Hotelowe śniadanie bardzo słabe
Ja tam lubię te parki i rohliki![]()
Nie wiem czy lubię
.png)
Habanero napisał(a):Pääkäyttäjä napisał(a):Dzień dobry z Ołomuńca. Hotelowe śniadanie bardzo słabe
Janusz Bajcer napisał(a):Habanero napisał(a):Pääkäyttäjä napisał(a):Dzień dobry z Ołomuńca. Hotelowe śniadanie bardzo słabe
Nie wiem czy lubiębo już nic nie widać
.png)
weldon napisał(a):Dzień dobrygreenrs napisał(a):nie mam konta na FB i mieć nie zamierzam
Nie jest to obligatoryjne, za to można naprawdę dużo zyskać mając dostęp do odpowiednich znajomych
Ludziom się wydaje, że fb to coś jak forum, gdzie każdy ma dostęp i każdy może ci wylać pomyje na głowę, a tymczasem tu, na forum, nie masz wyboru i musisz obcować z każdym, nawet jeśli uznajesz go za idiotę wyższych lotów, natomiast na fb ty decydujesz z kim się komunikujesz i wymieniasz informacjami.
A to bardzo wygodna forma, jeśli chcesz określonej grupie, np. rodzinie, pokazać od czasu jakieś zdjęcia, film, czy pogadać przez Messengera w zasadzie za darmo.
Jak ktoś ci nie odpowiada, to go wywalasz i tyle, a spróbuj to samo zrobić na forum.
Dlatego fb wypiera forumową postać komunikacji.
.png)
weldon napisał(a):
Jak ktoś ci nie odpowiada, to go wywalasz i tyle, a spróbuj to samo zrobić na forum.
Dlatego fb wypiera forumową postać komunikacji.
greenrs napisał(a):FB poprzez swoją popularność stał się furtką do Twojego komputera i Twojej prywatności dla różnego rodzaju cyberprzestępców i innych podglądaczy. Jeśli wydaje Ci się, że zablokowałeś swoje konto dla obcych, to właśnie... tylko Ci się wydaje. W praktyce Twoje dane mogą być dostępne dla każdego hakera, jeśli tylko będzie miał na to ochotę.

.png)
greenrs napisał(a):A to drzewko to ilustracja do komingoutów czy słoneczka?![]()
.png)
auto_gt napisał(a):Dzień dobry , burza w koło , a tu w Mockern , połamało drzewa , kukurydza i inne uprawy do zaorania , tak gradem , poszatkowało , ulice zielone od liści , drzewa połamane .
auto_gt napisał(a):a mojemu hoplowi nic
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko