.png)
te kiero napisał(a):Dzień dobry.
Przeczytałem dziś kilka wątków - ostatnie strony.
Bajzel na tym naszym forum się robi... ludziska (z reguły sezonowcy) odpowiadają nie w tych wątkach co trzeba lub odpowiadają bez cytowania na post z poprzedniej strony, kompletnie nie czytają poprzednika, ale komentują.
Niestety bardzo przypomina to "pracę" nowego pokolenia.
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):A dla moderacji syzyfowa praca![]()
Janusz Bajcer napisał(a):Niestety czasem starzy userzy też się do tego dokładają![]()
Janusz Bajcer napisał(a):Admin kiedyś ogłosił nabór na moderatorów lub opiekunów działów ....
.png)
Malowa napisał(a):Dzień dobry. Klimatyzacja w firmie nie wyrabia......
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Admin kiedyś ogłosił nabór na moderatorów lub opiekunów działów ....
walp napisał(a):Ponowić nabór, ogłosić program motywacyjny
.png)
walp napisał(a):te kiero napisał(a):Przeczytałem dziś kilka wątków - ostatnie strony.
Bajzel na tym naszym forum się robi... ludziska (z reguły sezonowcy) odpowiadają nie w tych wątkach co trzeba lub odpowiadają bez cytowania na post z poprzedniej strony, kompletnie nie czytają poprzednika, ale komentują.
Niestety, ale tak to wygląda. Rzucone pytanie albo w nieodpowiednim wątku, albo jak piszesz bez cytowania postu do którego wpis się odnosi, albo to samo pytanie zadane w pięciu wątkach jednocześnie, no bo przecież za dwa wyjazd.![]()
romuald22 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Admin kiedyś ogłosił nabór na moderatorów lub opiekunów działów ....walp napisał(a):Ponowić nabór, ogłosić program motywacyjny
A wątek gdzie można by propozycje zgłosić jest zablokowany.
Ja walpa bym zgłosił.
Użytkownik aktywny, obeznany w niuansach forum.
I wygląda na statecznego i spokojnego.![]()
Pytanie czy miałby ochotę?
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko