napisał(a) greenrs » 10.05.2017 00:07
dallaska napisał(a):miałam na mysli taki program bezpłatny ze sa do gazet filmy w postaci płytek dołaczane i bajki zeby obejrzec te dodatki z gazet ,
bo nie wem jak to ogladac?
mysle tez o jakims bezpłatnym wordzie zeby pisma moc pisac ale skad bezpłatnie sciagnac?
Koledzy uważają, że to nie prowokacja więc zachowam się szlachetnie i doradzę od serca (Waldku nie chcę być gorszy

)...
Pierwszej części pytania nie rozumiem. Domyślam się, że chodzi Ci o program do czyszczenia komputera na płytce dołączonej do gazety

Nie spotkałem nigdy. Po prostu ściągnij z internetu i po sprawie. Koledzy zapodali konkretne propozycje - wypróbuj któryś z nich. Ja korzystałem z CCleanera i jestem zadowolony ale może ADW, Glary Utilities czy inne są lepsze.
Co do Worda... Nie ma darmowego. Czasem kupując nowy sprzęt można dostać darmową subskrypcję na określony czas. Ja korzystam z OpenOffice. Do podstawowych zastosowań wystarczy. Pliki można zapisywać w formacie .doc czyli takim samym jak Word.
walp napisał(a):U nas też padał dziś śnieg, ale śmigam na letnich. Mam ten śnieg w ....
A ja stwierdziłem w tym roku - koniec z przekładką opon... i zakupiłem całoroczne. Wszystkie ostatnie zimy były bezśnieżne a skoro Amerykanie mogą to czemu nie ja

No i jaka oszczędność czasu...
(Pieniędzy zresztą też) 
Dobry wieczór.