musiałam kupic nowy komputer i znowu musze instalowac na nowo poleccie jakies programy darmowe do czyszczenia
i co sobie powinnam zainstalowac jakie programy inne?
.png)
dallaska napisał(a):musiałam kupic nowy komputer i znowu musze instalowac na nowo poleccie jakies programy darmowe do czyszczenia
.png)
dallaska napisał(a):i co sobie powinnam zainstalowac jakie programy inne?
.png)
Kiepura napisał(a):Zbyszko666 napisał(a):Do czyszczenia CCleaner
Glary Utilities lepsze![]()
Dobry wieczór.

.png)
dallaska napisał(a):musiałam kupic nowy komputer i znowu musze instalowac na nowo poleccie jakies programy darmowe do czyszczenia
dallaska napisał(a):chciałam zapytac na taka zwykła komórke samsung to instagrama nie sciagne? a co bym mogla bezpłatnie sciagnąc?narazie tylko sciagnęłam opere mini
dallaska napisał(a)::papa: z jakiej strony bym mogła pobrac darmowo na komputer jakis podkład muzyczny ?chce stworzyc slajdzik na urodziny
mysle o 40 lat minęłopozdrawiam 40 latków
dallaska napisał(a):chciałam Was spytac siostra mam miec rozmowe przez skype.Mamy tylko laptopa
czy to jestsens sciagac skype jesli nie mam mikrofonu?to tak nie bedzie słyszała co do niej mówi ani ona do niego?a widziec chociaz by sie widzieli?
dallaska napisał(a):witam w Walentynkichciałm zapytac jesli pisze na czacie na fb wiadomosc z laptopa czy komórki to osoba do której pisze jest w stanie zlokalizowac z jakiego miejsca w kraju czy swiata to pisałam?
dallaska napisał(a):gdzie mogę kupic ładowarkę do motoroli c651 ,w sklepie nie mogę dostac
dallaska napisał(a):czy jesli nie ma sie netu
jest jakis program na komputer ze mozna sprawdzac poczte np.z onetu?
dallaska napisał(a):jak na klawiaturze zrobic małpke
dotychczas robiłam shift i 2 a teraz nie dziala moze cos nacisnęłam_
y mam zamiast z
dallaska napisał(a):mam telefon c651 motorola zainstalowałam sterowniki ,podłaczajac komórke z kablem usb
komputer nie wyszukuje wcale ze jest cos podłaczone ?jakiekolwiek urzadzenie,podłaczajac inna nowa komórke z innym kablem wyszukuje.co mam zrobic?
dallaska napisał(a):czy mozna w jakis sposób odzyskac zdjecia które miałam w folderze ulubione
wczoraj przypadkowo 2 skasowałam
czy robiac punkt przywracania mozna odzyskac czy juz raczej nie odzyskam?
.png)

).png)
walp napisał(a):greenrs napisał(a):A nie macie wrażenia, że to jakaś prowokacja?![]()
Jeśli nawet Jacku, to rady były od serca.
.png)
Kiepura napisał(a):używam obu w miarę regularnie kilka razy w tygodniu
.png)

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko