greenrs napisał(a):A może przy pomocy aplikacji Helium
Zgrałem sobie ten program ale coś nie działa, nie wiem dlaczego.
W komentarzach też są takie przypadki. Jedni chwalą inni piszą, że g...no.
.png)
Vjetar napisał(a):Z Samsunga A3 na Samsunga A3 (2016)
.png)
Vjetar napisał(a):Dzień dobry.
Mam wyzwanie - jak przenieść gry na nowy telefon żeby zachować dotychczasowe wyniki?
.png)
SgwdYrEira napisał(a):Vjetar napisał(a):Dzień dobry.
Mam wyzwanie - jak przenieść gry na nowy telefon żeby zachować dotychczasowe wyniki?
Ustawienia -> Kopie zapasowe i zerowanie -> Utwórz kopię zapasową danych
Po przesiadce na nowy telefon:
Ustawienia -> Kopie zapasowe i zerowanie -> Przywróć.
.png)
.png)
.png)
krakuscity napisał(a):354%
SgwdYrEira napisał(a):gra sieciowa
.png)
greenrs napisał(a):SgwdYrEira napisał(a):Vjetar napisał(a):Dzień dobry.
Ustawienia -> Kopie zapasowe i zerowanie -> Utwórz kopię zapasową danych
Po przesiadce na nowy telefon:
Ustawienia -> Kopie zapasowe i zerowanie -> Przywróć.
Sprawdzałeś ten sposób?
O ile wiem, kopia zapasowa dotyczy konkretnego urządzenia a nie konta google. Przynajmniej tak było kiedyś. Może teraz coś się zmieniło.
W Windows Phone jest tak, że po zmianie urządzenia logujesz się na swoje konto Microsoft i automatycznie pobiera Twoje ustawienia, konta pocztowe i aplikacje. Co do save'ów nie wiem, nie sprawdzałem.
SgwdYrEira napisał(a):Tak. Tylko nie wiem czy kopiuje dane gry, bo w zasadzie to mam tylko jedną, po zalogowaniu się na nowym telefonie wszystko było jak na starym. Ale to gra sieciowa więc może po zalogowaniu do niej nie utraciła postępu. Tego nie wiem. Można jeszcze przez Smart Switch. Tam na pewno kopiuje aplikacje.
weldon napisał(a):Vjetar napisał(a):Z Samsunga A3 na Samsunga A3 (2016)
Jeśli po podłączeniu do kompa masz możliwość podejrzenia plików w pamięci telefony, to powinien być folder z programami lub aplikacjami, folder z grą i tam albo folder albo plik z wynikami.A tak w ogóle, to jak ze skocznią - po modernizacji wyniki się resetuje
Ewentualnie sprawdź, czy gra nie ma możliwości eksportu wyników gdzieś w świat.
.png)
krakuscity napisał(a):Dobry wieczór
z zadymionego Krakowa , gdzie dziś norma zanieczyszczeń przekroczona jest o ...............
354%![]()
.png)
romuald22 napisał(a):Nie zapraszam do Żywca o tej porze roku. Bo tutaj 500% to żadna sensacja.
Palą ludzie czym popadnie i na dodatek kotlina. Jak nie ma wiatru to jest jakaś "masakra".
.png)
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko