.png)
Vjetar napisał(a):Mam wyzwanie - jak przenieść gry na nowy telefon żeby zachować dotychczasowe wyniki?
.png)
Vjetar napisał(a):Mam wyzwanie - jak przenieść gry na nowy telefon żeby zachować dotychczasowe wyniki?
.png)

.png)
walp napisał(a):Vjetar napisał(a):Mam wyzwanie - jak przenieść gry na nowy telefon żeby zachować dotychczasowe wyniki?
Osobiście jeszcze nigdy nie grałem w żadną grę na smartfonie, ale Młody używa do przenoszenia danych (w tym systemowych i gier), aplikacji Titanium Backup.
Dzień dobry.
weldon napisał(a):Vjetar napisał(a):Mam wyzwanie - jak przenieść gry na nowy telefon żeby zachować dotychczasowe wyniki?
Ostrożnie, nie wylewając
A telefon nowy, ale taki sam, czy inny? System? Prawdopodobnie masz gdzieś plik z wynikami - Scores albo jakoś tak. Możliwe, że wystarczy, po zainstalowaniu, skopiować go w to samo miejsce na nowym telefonie. Plik albo folder.
.png)
walp napisał(a):Vjetar napisał(a):Mam wyzwanie - jak przenieść gry na nowy telefon żeby zachować dotychczasowe wyniki?
Osobiście jeszcze nigdy nie grałem w żadną grę na smartfonie, ale Młody używa do przenoszenia danych (w tym systemowych i gier), aplikacji Titanium Backup.
.png)
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko