.png)
Kiepura napisał(a):Za to bez wątpienia gnojkami byli Ci (także z bardzo lubianego przez niektórych tutaj portalu czy portali niemieckich), którzy usiłowali wmanewrować Polaka w zamach, coś tam manipulować itd.

.png)
Kiepura napisał(a):Vjetar napisał(a):Poprawiłem, przepraszam.
Dzień dobry.
Nie oczekiwałem przeprosin, ale to miłe.
Teraz cytat ma sens. Natomiast nie rozumiem Twojego wpisu, ale mniejsza w tym.
Za to bez wątpienia gnojkami byli Ci (także z bardzo lubianego przez niektórych tutaj portalu czy portali niemieckich), którzy usiłowali wmanewrować Polaka w zamach, coś tam manipulować itd.
.png)
elka21 napisał(a):Dobry wieczór![]()
Nareszcie można trochę usiąść przy cropli
.png)
elka21 napisał(a):Nareszcie można trochę usiąść przy cropli
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Kiepura napisał(a):Za to bez wątpienia gnojkami byli Ci (także z bardzo lubianego przez niektórych tutaj portalu czy portali niemieckich), którzy usiłowali wmanewrować Polaka w zamach, coś tam manipulować itd.
Trzeba być konsekwentnym i napisać, że dominujące niemieckie media piszą o kierowcy jak o bohaterze.
My w Gdańsku same Niemce
te kiero napisał(a):może po prostu chciała to ująć mw.: nie w porządku jest nakłanianie innych w pracy do obchodów Wigilii ;
jako przełożony w pracy - i człowiek - pamiętam, że są inne światopoglądy
.png)
Kiepura napisał(a):Ale przecież spotkanie wigilijne czy raczej w przypadku pracy świąteczno-noworoczne nie jest obrzędem religijnym.
Może mieć akcenty religijne, ale to raczej współcześnie nie spotykane w przypadku w obchodów w miejscu pracy.

.png)
Kiepura napisał(a):Ale bez trudu mogę sobie wyobrazić, że gdyby nie pewien splot okoliczności określenie "polska ciężarówka" funkcjonowałyby za dziesięć lat tak jak to o obozach.
Janusz Bajcer napisał(a):http://slideplayer.pl/slide/410513/
U mnie ANIOŁEK![]()
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko