.png)
walp napisał(a):koleżanka stwierdziła dzisiaj,
Kiepura napisał(a):A mogli przecież dzielnie obalać.
Pół litra w luksusowym ośrodku wypoczynkowym![]()
.png)
Kiepura napisał(a):weldon napisał(a):Obawiam się, że ten nasz kierowca już nie wróci
Niestety wszystko na to wskazuje.
.png)
Vjetar napisał(a):Kiepura napisał(a):Obawiam się, że ten nasz kierowca już nie wróciweldon napisał(a):Ci bez jaj spali do południa, a dziś chowają się za gliniarzami
Co za banda gnojków.
Brakowało tylko relacji na żywo z domu żony tego kierowcy.![]()
Współczuje tej kobiecie.
Dobry wieczór.
.png)
Vjetar napisał(a):Współczuje tej kobiecie.
.png)
walp napisał(a):Moja elokwentna koleżanka stwierdziła dzisiaj, że obchodzenie spotkań wigilijnych, nie jest w porządku wobec pracowników innych wyznań.![]()
greenrs napisał(a):Szczęśliwie nie mam takich koleżanek![]()
Kiepura napisał(a):A nie obchodzenie jest w porządku wobec całej reszty ?
.png)
te kiero napisał(a):nie w porządku jest nakłanianie innych w pracy do obchodów Wigilii ;
.png)
weldon napisał(a):te kiero napisał(a):nie w porządku jest nakłanianie innych w pracy do obchodów Wigilii ;
A wiesz, to dziwne podejście, bo wychodzi na to, że zmuszasz kogoś do obchodzenia swojego święta religijnego i udziału w zwyczajowych obrządkach.
weldon napisał(a):Jeśli tak, to faktycznie nie teges, natomiast jeśli jest to po prostu wigilia zakładowa i bierze udział każdy, kto chce, to nie mam bladego pojęcia o co babie chodzi.
weldon napisał(a):Mam trochę styczności z innymi wyznaniami
.png)
te kiero napisał(a):może po prostu chciała to ująć mw.: nie w porządku jest nakłanianie innych w pracy do obchodów Wigilii ;
weldon napisał(a):
... natomiast jeśli jest to po prostu wigilia zakładowa i bierze udział każdy, kto chce, to nie mam bladego pojęcia o co babie chodzi.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko