Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Leszek Skupin
Weteran

Postnapisał(a) Leszek Skupin » 04.06.2010 08:00

Dzień dobry :D wczoraj pobiegałem sobie po górkach a dzisiaj znów leje :cry: za to sprawdziłem swoją kondycję... to znaczy jej brak :lool:
twister07
Cromaniak

Postnapisał(a) twister07 » 04.06.2010 11:51

Dzień dobry

ale się tu dziaaaało :):)

Ja środowe burze przeżyłam i nic się u nas nie stało. Nie wiem jak po wczorajszym wieczorze i nocy... nie mamy kogo spytać, sąsiedzi wyjechali, my też... ale widziałam, że Piaseczno zalane :roll: coś wspominali o Wilanowie i Sulejówku... okaże się wieczorkiem

Weldon super zdjęcia, odpoczywajcie i o więcej fotek poprosimy :) a to słonko to złapcie i do Warszawy na stae przywieźcie :P

Życzę wszystkim udanego i przede wszystkim spokojnego weekendu :)
Muliness
Cromaniak

Postnapisał(a) Muliness » 04.06.2010 12:25

Szał ciał i bezchmurne niebo;)
Dzień Dobry;)
aleee pospałam jak pomyślę że jutro znów :evil: :evil:
Piotrek;) ale ci zazdroszczę;)
aaa ja teraz sobie forum poczytam , zaplanuję sobie wyjazd i poczytam wątki tematyczne hyhy:)
Buziaki:)
renatalato
Cromaniak

Postnapisał(a) renatalato » 04.06.2010 12:55

Cześć Ola :lol:

A tak dokładnie gdzie jedziecie? i kiedy?
Muliness
Cromaniak

Postnapisał(a) Muliness » 04.06.2010 14:49

Cześć Renatka;)
Jadę ok 2 tygodni po Tobie 31 lipca kierunek najpierw Plitvice potem coś ... może jak proponowałaś Trogir . 3 sierpnia muszę byc w Sutivanie na wysepce Brać

Szkoda ogromna , że jadę pierwszy raz połowa miejscowości mi się myli :)
Zapanowałam nad trasą i Plitvicami teraz szukam jeszcze jednej atrakcji dodatkowej;)
albo wodospady Krka albo Trogir albo nie wiem co;) Jak nic nie widziałam to jest mi w sumie obojętne:)Czytam te miasta jakby leząły w Chinach;)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 04.06.2010 15:18

weldon napisał(a):Jeżeli ci samochód zalało, to leć do wulkanizatora, bo w felgach lubi się, niestety, błoto zbierać.

Nie zalało, zdążyłem wyprowadzić autko z garażu, stało w wodzie po kostki króciutko.
Joanka23
Cromaniak

Postnapisał(a) Joanka23 » 04.06.2010 16:24

Witam Wszystkich za słonecznego Krakowa! :D
(jakieś parę stron wcześniej ghorgh kazał wywoływać słońce, to co mi tam a nuż się uda... :wink: )

Cieszę się, że nic się poważnego nie stało Panie Januszu - bo nas Jola wczoraj nastraszyła... :roll:

Ola, ja Ci nic nie doradzę, bo sama też jeszcze nie byłam i tylko łażę po tych stronach, czytam i drukuje... :wink:
Muliness
Cromaniak

Postnapisał(a) Muliness » 04.06.2010 16:32

Janusz Bajcer napisał(a):
Nie zalało, zdążyłem wyprowadzić autko z garażu, stało w wodzie po kostki króciutko.

UFFFFF:) Ciesze sie , że sytuacja opanowana

Joasia ja też czytam i czytam nie drukuję tylko wpisuje w dziennik pokładowy;) Z lat szkolnych mi to zostało lubię odręczne notatki:)
Joanka23
Cromaniak

Postnapisał(a) Joanka23 » 04.06.2010 16:38

Muliness napisał(a):Joasia ja też czytam i czytam nie drukuję tylko wpisuje w dziennik pokładowy;) Z lat szkolnych mi to zostało lubię odręczne notatki:)

dziennik... a to fajne! :D ale mnie by się raczej nikt nie doczytał, bo i zdarza się, że sama mam problem, żeby się odszyfrować więc raczej pozostanę przy drukowaniu :wink:

A Ty Ola tak zawsze dokładnie planujesz? (bo ja to trochę tak na żywioł :lol: )
termondar
Koneser

Postnapisał(a) termondar » 04.06.2010 16:48

Dzień dobry, z pogodnego ciepłego i prawie pełnego turystów Darłowa :)
Joanka23
Cromaniak

Postnapisał(a) Joanka23 » 04.06.2010 16:51

Joanka23 napisał(a):...jakieś parę stron wcześniej ghorgh kazał wywoływać słońce, to co mi tam a nuż się uda... :wink: ...

Śpieszę donieść, że to działa! napisałam i właśnie zza chmur mi słońce wyszło! :D

Próbujcie!!!! :lol:
Joanka23
Cromaniak

Postnapisał(a) Joanka23 » 04.06.2010 17:14

termondar napisał(a):Dzień dobry, z pogodnego ciepłego i prawie pełnego turystów Darłowa :)

Dzień dobry Termondar!

to wrzuć jakieś fotki tego słoneczka w Darłowie :D
wojan
Koneser

Postnapisał(a) wojan » 04.06.2010 17:21

Joanka23 napisał(a):
Joanka23 napisał(a):...jakieś parę stron wcześniej ghorgh kazał wywoływać słońce, to co mi tam a nuż się uda... :wink: ...

Śpieszę donieść, że to działa! napisałam i właśnie zza chmur mi słońce wyszło! :D

Próbujcie!!!! :lol:

Działa, ale niestety nie wszędzie :(
Podkarpacie znowu zalane i nadal leje ... :( :(
Muliness
Cromaniak

Postnapisał(a) Muliness » 04.06.2010 17:26

Joanka23 napisał(a):
A Ty Ola tak zawsze dokładnie planujesz? (bo ja to trochę tak na żywioł :lol: )

Ja w tamtym roku przeżyłam Rumunię z 1400 km łącznie:) po 700 w jedną i drugą stronę Do tego dojazd i powrót z Bułgarii to ze 4000km . Już mnie nic nie jest w stanie wzruszyć ale mam nauczkę;)
Z dwójką dzieci jedno moje , jedno pożyczam co gorsza jedno z chorobą lokomocyjną wiec na żywioł to tak jak przekroczę granicę Cro;)

ale np wypisałam sobie legendy o Plitvicach Janusz sie tak przyłożył do relacji;) poopowiadam dzieciakom o zatopionych skarbach i jaskiniach będzie czad;)
Jak sie dziecku mojemu nudzi zwiedzajac zabytki to wypalam z taką opowieścią że np z zamku Draculi nie chciała wyjść;)
Muliness
Cromaniak

Postnapisał(a) Muliness » 04.06.2010 17:27

wojan napisał(a):Podkarpacie znowu zalane i nadal leje ... :( :(

:cry: :cry: :cry: :cry:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Dzień dobry - strona 491
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone