Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Muliness
Cromaniak

Postnapisał(a) Muliness » 30.05.2010 20:51

ghorgh napisał(a):Witam serdecznie Brać cromaniacką, wracam na łono forum po dość długim niebycie...
Cieszę się że jestem, choć Chorwacji w tym roku - jak planowałem - nie zobaczę... Ale mam za to Was:)

Witam Cię i cieplusio pozdrawiam Mam nadzieję , ze wszystko Ok jak coś pisz będziemy radzić;)
Muliness
Cromaniak

Postnapisał(a) Muliness » 30.05.2010 20:55

weldon napisał(a):
Po południu zadzwoniła, że na koncercie nie była bo wylądowała w Zamku Ujazdowskim.

Ja juz jej nawet GPS'a w komórce zainstalowałem, to przynajmniej jak dzwoni, to mogę się dowiedzieć gdzie jest.

Teee tatusiek heheheh to trzebabyło dziecko zawieźć na ten koncert a nie teraz wszystko na bidulkę zganiasz heheheheh
Bardzo była wkurzona? :(
Adam.B
Cromaniak

Postnapisał(a) Adam.B » 30.05.2010 20:57

Ola jak

fajna ? :)
twister07
Cromaniak

Postnapisał(a) twister07 » 30.05.2010 20:58

Dzień dobry i wieczór też :)

weldon napisał(a):
Dobra, żarty żartami, a mi się czarno zrobiło, grzmi , błyska, deszcz straszliwy zacina ... 8O

Cyfrę mi wcięło :evil:

U mnie też to było :) N przestała działąć, w trakcie rozmowy zasięg gubił się dwa razy...

A że czarno i waliło, że lepiej nie mówić to już nie wspomnę...
Na szczęście przeżyłam :)
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.05.2010 21:02

Muliness napisał(a):
Serce w pasy napisał(a):Dobry
Jak pisałem tak zrobiłem, pojechaliśmy do Zoo bo ładnie było........
Taaa
Do krakowskiego ...

hhahhah hahah współczuje :D :D Przepraszam za ten śmiech domyślam się co się działo :D :D

Sam się z siebie śmieję, ale już jej obiecałem, a ona tak chciała iść od dawna, a tu jak nie śnieg to powódź albo deszcz albo jak to Wedon mówi przemarsz wojsk :D
Adam.B
Cromaniak

Postnapisał(a) Adam.B » 30.05.2010 21:03

twister07 napisał(a):Dzień dobry i wieczór też :)

weldon napisał(a):
Dobra, żarty żartami, a mi się czarno zrobiło, grzmi , błyska, deszcz straszliwy zacina ... 8O

Cyfrę mi wcięło :evil:

U mnie też to było :) N przestała działąć, w trakcie rozmowy zasięg gubił się dwa razy...

A że czarno i waliło, że lepiej nie mówić to już nie wspomnę...
Na szczęście przeżyłam :)

i dla Agi ;)
Jolanda
Cromaniak

Postnapisał(a) Jolanda » 30.05.2010 21:03

twister07 napisał(a):Dzień dobry i wieczór
a jak tam kartony :?: :wink: witaj..
Adam.B
Cromaniak

Postnapisał(a) Adam.B » 30.05.2010 21:04

Serce w pasy napisał(a):
Muliness napisał(a):
Serce w pasy napisał(a):Dobry
Jak pisałem tak zrobiłem, pojechaliśmy do Zoo bo ładnie było........
Taaa
Do krakowskiego ...

hhahhah hahah współczuje :D :D Przepraszam za ten śmiech domyślam się co się działo :D :D

Sam się z siebie śmieję, ale już jej obiecałem, a ona tak chciała iść od dawna, a tu jak nie śnieg to powódź albo deszcz albo jak to Wedon mówi przemarsz wojsk :D

albo ch.j wie co ; ) :lool: :lool:
twister07
Cromaniak

Postnapisał(a) twister07 » 30.05.2010 21:08

Jolanda napisał(a):
twister07 napisał(a):Dzień dobry i wieczór
a jak tam kartony :?: :wink: witaj..

hej :) nic nie mów, zostały juz tylko najpotrzebniejsze rzeczy... czuję się jak na wakacjach... ogranicznona ilość wszytkiego :P
a najbardziej sie wściekłam dziś, jak się dowiedziałam, że nie przeprowadzamy się w poniedziałek tylko w piątek :evil: .... bo tak wyszło.... :x

przez nowy wystrój ścian- taki kartonowy zaczynam czuć się jak w jakimś magazynie ;P
twister07
Cromaniak

Postnapisał(a) twister07 » 30.05.2010 21:09

Adam.B napisał(a):
i dla Agi ;)

dzięki Adaś ;)
weldon
Legenda

Postnapisał(a) weldon » 30.05.2010 21:10

Ale łącze, jak widać, zachowałaś ... :D
Jolanda
Cromaniak

Postnapisał(a) Jolanda » 30.05.2010 21:16

twister07 napisał(a):
przez nowy wystrój ścian- taki kartonowy zaczynam czuć się jak w jakimś magazynie ;P
Akurat TO znam z autopsji :wink: czyli byle do piątku...przeleci ani się nie obejrzysz jak juz będzie po.. :wink:
twister07
Cromaniak

Postnapisał(a) twister07 » 30.05.2010 21:16

hahaha pewnie! jutro muszę dopilnować, żeby mąż podpisał umowę na net... bo bez tego to ani rusz... tymczasowo będzie Orange, ale kochany tatuś już zapowiedział, że mam się do niego nie przyzwyczajać za bardzo :roll:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.05.2010 21:18

twister07 napisał(a):ale kochany tatuś już zapowiedział, że mam się do niego nie przyzwyczajać za bardzo :roll:

Do Tatusia masz się nie przyzwyczajać? :wink:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.05.2010 21:20

Adam.B napisał(a):albo ch.j wie co ; ) :lool: :lool:

żebyś ku.wa wiedział :D
Bo już miałem dość tej pogody
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko