Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 28.05.2010 12:43

Ja jednak chciałem poćwiczyć na ruchomych autach poszedłem więc na taką ulicę. Ustawiam, trenuję, pstrykam, sprawdzam, ustawiam....wolno jeżdżą cholera...
Ale jeden gość mnie rozwalił. Jak mnie zobaczył to po hamulcach. Zawrócił i z wielką pretensją - co ja tu robię! On sobie nie życzy...A co to? Koncert życzeń...
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 28.05.2010 12:43

Gdzie najszybciej wyrobić okulary? :D
termondar
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) termondar » 28.05.2010 12:45

Muliness napisał(a):Gdzie najszybciej wyrobić okulary? :D

W Supermarkecie :wink:
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 28.05.2010 12:48

termondar napisał(a):
W Supermarkecie :wink:

Poważnie pytam hahahha Vision?:) Cylindryczna wada wzroku i taka skomplikowana :) ale szyby potrzebne na gwałt:)
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 28.05.2010 12:53

To już prędzej gwałt ... :wink:

Jacek, ty poważnie ich straszyłeś jak szybko jeździli?

Wyobrażasz sobie w domu - "Ty, ja dziś widziałem człowieka-fotoradar!
Pewnie wynajmują teraz takich, żeby radarów nie można było zniszczyć."
:D :D
mariusz-w
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz-w » 28.05.2010 12:57

Olu ....okulary ... hmmm....od pół roku muszę nosić do czytania...pierwsze w życiu.

Przedtem to nawet słonecznych nie nosiłem ... bo kolorów nie widziałem takich jak trzeba a do tego jeszcze się potykałem, bo ramki mi patrzenie ograniczały.

Teraz muszę ...i mam kilka... par w domu, w pracy,w aucie a jak potrzeba to i tak szukam. Straszna sprawa mieć je na nosie ...jeszcze się nie przyzwyczaiłem ... od tego czasu czuję się jak ...ach szkoda gadać.

Wiem ,że to nie odpowiedź na twoje pytanie !

... ale ponarzekałem sobie :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.05.2010 12:59

Muliness napisał(a): :D :D 8O ale sumienie mam jak łza:)

Czyściutkie bo nie używane :D

Muliness napisał(a):czy to jest normalna procedura że sprzedaje sie elementy roweru do skręcenia czy kupuje sie rower?

To zależy czy masz jak przetransportować rower, czy też obdarowujący(sponsor) posiada malutkie auto, to trzeba go prztransportować w elementach :D
Za komuny były tzw składaki, WIGRY3,JUBILAT,PELIKAN, żeby zmieściły się do "malucha'
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 28.05.2010 13:01

weldon napisał(a):Jacek, ty poważnie ich straszyłeś jak szybko jeździli?

Wyobrażasz sobie w domu - "Ty, ja dziś widziałem człowieka-fotoradar!
Pewnie wynajmują teraz takich, żeby radarów nie można było zniszczyć."
:D :D

Czyli mam się cieszyć, że nie oberwałem?
Następnym razem pójdę stanąć przy obwodnicy...tylko bez podtekstów proszę :wink:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 28.05.2010 13:04

mariusz-w napisał(a): ...i mam kilka... par w domu, w pracy,w aucie a jak potrzeba to i tak szukam.

Ale to masz wielokrotność tych samych, czy różne do różnych rzeczy? 8O

Ja to bym musiał opisać sobie.

A do okularów to można takie breloczki przyczepić, jak do kluczyków samochodowych.
Jak zagwiżdżesz - to piszczą.

Okulary zresztą, to pryszcz. Ja to gubię zaskórniaki, a moje dziecko ma dar znajdywania.
To jest problem :wink:
Jacek S napisał(a):...tylko bez podtekstów proszę :wink:

Jeżeli tylko staniesz z aparatem, a nie z lodem w ręku ... :devil:
mariusz-w
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz-w » 28.05.2010 13:06

Piotrze ...jak tam z pogodą w Warszawie?

Córa jedzie, właśnie do Stolicy ... tym razem na dwudniowe zawody "biegane" a nie pływackie to by się pogoda przydała !
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 28.05.2010 13:07

mariusz-w napisał(a):Przedtem to nawet od tego czasu czuję się jak ...ach szkoda gadać.
Wiem ,że to nie odpowiedź na twoje pytanie !
... ale ponarzekałem sobie :D

Czujesz się poprostu jak Pan noszący okularki. Oj nie narzekaj . Okulary to atut ja tam lubię :) :) ...Panów w okularach

Ja niestety nosze do czytania i komputera i pekły zołzy Normalnie na szkła czekam ok 3 tygodni więc jest problem:)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.05.2010 13:08

Jacek S napisał(a):Następnym razem pójdę stanąć przy obwodnicy...tylko bez podtekstów proszę :wink:

Jacek, ale nie ma się czego wstydzić. Żadna praca nie hańbi :D
mariusz-w
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz-w » 28.05.2010 13:08

weldon napisał(a):Ale to masz wielokrotność tych samych, czy różne do różnych rzeczy? 8O

Te same ... tylko do czytania na szczęście !!!! :D Inaczej to bym zupełnie zginął !
mariusz-w
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz-w » 28.05.2010 13:11

Muliness napisał(a):Czujesz się poprostu jak Pan noszący okularki. Oj nie narzekaj . Okulary to atut ja tam lubię :) :) ...Panów w okularach

Ufff ..odetchnąłem !!! :D :wink:
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 28.05.2010 13:11

Jacek S napisał(a):Ja jednak chciałem poćwiczyć na ruchomych autach poszedłem więc na taką ulicę. Ustawiam, trenuję, pstrykam, sprawdzam, ustawiam....wolno jeżdżą cholera...
Ale jeden gość mnie rozwalił. Jak mnie zobaczył to po hamulcach. Zawrócił i z wielką pretensją - co ja tu robię! On sobie nie życzy...A co to? Koncert życzeń...

Ja widziałam kolegi zdjecia Brawko brawko niby taki skromniaczek a dział klubu foto zasila;)
Jacek wklejaj co ci sie udało;) a Panu czepialskiemu trzebbayło powiedziec ze ty nie dla tych aut sterczysz ale przemawia do ciebie otaczajacy krajobraz heheheh a te wraki niech zabiera hehehhe
To był teren prywatny? :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko