Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
termondar
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) termondar » 28.05.2010 10:51

mada10000 napisał(a):
Jacek S napisał(a):
mada10000 napisał(a):No moje dziecko przyszło ze szkoły rozebrane w krótkim rękawku :!:
Ale zaraz kazałam mu założyć kurtkę

I to jest bardzo słuszna koncepcja - ja jak wychodzę z domu to zawsze zakładam kapcie...

Wyraziłam się nie precyzyjnie (przyszło do mnie do pracy i poszlo do domu) :D

Słoneczko :?:
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 28.05.2010 10:52

Serce w pasy napisał(a):Samochwała

Zaraz samochwała hehehe Trzeba dawać dobry przykład dorastającej młodzieży i dzieciom a nie jakieś mierne;).
:D :D
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 28.05.2010 11:04

Serce w pasy napisał(a):... bo wezwiemy Tatusia do szkoły.

Nie wiem jak ty, ale ja wolałbym jednak Mamę ... :wink:
twister07
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) twister07 » 28.05.2010 11:10

Dzień dobry Olu :) czemu wczoraj zniknęłaś tak bez słowa.... sen Cię dopadł :?: :lol:
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 28.05.2010 11:14

Pracowałam i troche gadałam. Dzisiaj oddaje naszym dzieciakom płytę ze zdjeciami i z filmem . Siedzę i przekładam , ostatnie poprawki i tzw świety spokój :)
a później to tylko bede wysłuchiwać narzekań - "mój syn jest na czterech a tamta dziewczynka na pięciu zdjeciach;) "
:D :D :D Więc w sumie luzzz;)
twister07
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) twister07 » 28.05.2010 11:16

hahahahah
czyli standard, nic się nie zmieniło w tej kwestii :)
mariusz-w
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz-w » 28.05.2010 11:17

Muliness napisał(a): a później to tylko bede wysłuchiwać narzekań - "mój syn jest na czterech a tamta dziewczynka na pięciu zdjeciach;) "
:D :D :D Więc w sumie luzzz;)

Powycinaj i powklejaj w Photoshop'ie - będzie zgoda :wink:
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 28.05.2010 11:21

mariusz-w napisał(a):

Jak czubek siedziałam z listą i stawiałam kropki którego ile jest. Normalnie to ceregieli nie urządam ale tu no wiadomo :)
Ludzie myślą chyba że jak robię zdjecia to mam we łbie kalkulator heheheh
mada10000
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mada10000 » 28.05.2010 11:28

Muliness napisał(a):
mariusz-w napisał(a):

Jak czubek siedziałam z listą i stawiałam kropki którego ile jest. Normalnie to ceregieli nie urządam ale tu no wiadomo :)
Ludzie myślą chyba że jak robię zdjecia to mam we łbie kalkulator heheheh

Też czekamy na zdjęcia komunijne ,ale nie przyszlo by mi do głowy ,aby patrzeć czy moje dziecko jest więcej ,czy mniej od innych. :D
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 28.05.2010 11:31

cześć Ola.....wszystkich i tak nie zadowolisz.....każda mamuśka chciałaby swoje dziecię non stop tam widzić.....a w sumie wychodzi na to ,że płytke ogląda się raz ...może dwa a potem leży :lol: :lol:

atam bedziesz się babami przejmować :lol: :lol:

zamówiłam pakiet L z neostrady....odmówiłam kablówkę(info.dla wtajemniczonych :wink: )
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 28.05.2010 11:31

mada10000 napisał(a):Też czekamy na zdjęcia komunijne ,ale nie przyszlo by mi do głowy ,aby patrzeć czy moje dziecko jest więcej ,czy mniej od innych. :D

Normalnie jest histeria bo kazdy jak pępek świata heheheh Cieszę sie , że masz zdrowe podejscie;)
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 28.05.2010 11:32

- Kiedy można mówić, że jesteś niezłym fotografem?

- Wówczas gdy w jednej ze stolic europejskich robisz zdjęcie znanego zabytku i w kadr wejdzie Ci mniej niż trzech Japończyków.
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 28.05.2010 11:38

Muliness myśmy zamówili tylko zdjęcia na papierze - 3 albumowe 15x21 i wybraliśmy kilka z wywołanych 10x15.... bez szaleństwa "bo na tym zdjęciu jest UCHO mojego syna" :lool: płyty ani ze zdjęciami ani z filmem nie braliśmy :D na cholerę mi kilka tysięcy zdjęć z których 99% to nie wiedziałbym o co chodzi :?: a DVD :?: kto to będzie oglądał :lol: :?: my ze ślubu mamy kasetę magnetofonową z kazaniem księdza w kościele..... ani razu jej nie przesłuchaliśmy ponownie :lool: BEZ SZALEŃSTWA :!: :D:D:D
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 28.05.2010 11:39

heheheheh
Zabytki fotografuje sie w nocy heheheh i najlepiej w sobote jak wszyscy są zalani bo jak nie Japończyk to Polak hehehhe
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 28.05.2010 11:43

Leszek to wszystko zalezy od matki heheheh Ja od 3 dni wysyłam rodzinie zdjecia i dręczą mnie bardzo. Te mamusie męczą podwójnie , bo raz , ze już chcą a dwa nic nie widziały :D :D

Osobiscie nie przepadam za takimi filmami ale Marty ogladałam juz 3 razy hehe nie mówiąc o słuchaiu przy montażu;)

Mniej mnie np interesuja zdjecia studyjne:) a plener to jescze 2 miesiące az sie zbiorę. ja osobiscie wolę zdjecia reportażowe albo plener rzecz gustu;)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko