.png)
ASIULA HK napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Za godzinę Dida servis do 15-tej.
Trzymam kciuki![]()
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Obejrzałem sobie z rana nagrany wczoraj "Uważaj na Facebooka".
Niewiarygodne jak można wpaść w kłopoty przez to odkrywanie się w sieci.
.png)
walp napisał(a):Znajomi twierdzą, że jeśli nie mam tam konta to ... nie istnieję. Jakoś sobie radzę.![]()
.png)
Bocian napisał(a):A jakie są te pewne powody nie posiadania konta? Praca w tajnych służbach?
walp napisał(a):Bocian napisał(a):A jakie są te pewne powody nie posiadania konta? Praca w tajnych służbach?
Nie wiem, czy to pytanie do mnie, bo nie zwykłeś cytować wypowiedzi interlokutora.
Jeśli jest skierowane do mnie, to mam żal do Pana Zuckerberga o kilka rzeczy, o kradzież pomysłów kolegów,
o tzw. News Feed, i inne metody zbierania danych o użytkownikach bez ich zgody i wiedzy,
o przekazywanie tej wiedzy firmom reklamowym itd.
Chociaż bardzo dobrze zdaję sobie sprawę, że Pan Mark ma mój żal w doopie.
.png)
Bocian napisał(a):greenrs napisał(a):Dzień dobry!Bocian napisał(a):A jakie są te pewne powody nie posiadania konta? Praca w tajnych służbach?
A ja zawsze byłem ciekaw motywacji, by takie konto posiadać
A jaka masz tu motywację? Na cropli?
.png)
greenrs napisał(a):Parę lat temu hitem była Nasza Klasa. Też w to wszedłem. Ciągle tam jestem, choć jej idea już dawno została utracona i w ogóle mnie już nie bawi (zaglądam tam dwa razy do roku).
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko