ita napisał(a):stawiam na jajecznicę
Jajecznicę jadam tylko zrobioną przeze mnie, lub żonę.
Jeszcze trochę i Boże Narodzenie.
.png)
ita napisał(a):stawiam na jajecznicę
.png)
ita napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):ita napisał(a):stawiam na jajecznicę
Jajecznicę jadam tylko zrobioną przeze mnie, lub żonę.![]()
to jesteś wyjątkiem, bo większość facetów jada w hotelach lub innych zakładach żywienia zbiorowego to żółte coś![]()
.png)
ita napisał(a):chciałabym, żeby kierowcy tam gdzie mam pierwszeństwo się do tego stosowali i tyle
.png)

.png)
ita napisał(a):a mi to nie lottoi chciałabym, żeby kierowcy tam gdzie mam pierwszeństwo się do tego stosowali i tyle
oraz jak mnie wyprzedzają to nich to robią zgodnie z przepisami z metrowym zapasem
.png)
z_byszek napisał(a):ita napisał(a):a mi to nie lottoi chciałabym, żeby kierowcy tam gdzie mam pierwszeństwo się do tego stosowali i tyle
oraz jak mnie wyprzedzają to nich to robią zgodnie z przepisami z metrowym zapasem
Problem też w tym, że duża grupa kierowców nie wie jak zachować się wobec
rowerzystów. Egzaminy zdawali wtedy, gdy o ścieżkach rowerowych nikt nie słyszał.
Na samokształcenie to bym raczej nie liczył.
Ja egzamin zdawałem w 1979 roku i wtedy nikt nie uczył jakie prawa ma rowerzysta jadący ścieżką rowerową bo normalnie ścieżek nie było.
.png)
ita napisał(a):z_byszek napisał(a):ita napisał(a):a mi to nie lottoi chciałabym, żeby kierowcy tam gdzie mam pierwszeństwo się do tego stosowali i tyle
Problem też w tym, że duża grupa kierowców nie wie jak zachować się wobec
rowerzystów. Egzaminy zdawali wtedy, gdy o ścieżkach rowerowych nikt nie słyszał.
Na samokształcenie to bym raczej nie liczył.
Ja egzamin zdawałem w 1979 roku i wtedy nikt nie uczył jakie prawa ma rowerzysta jadący ścieżką rowerową bo normalnie ścieżek nie było.
ale obowiązujące przepisy trzeba znać, nieważne ile lat temu się zdawałojak to mówią: nieznajomość prawa szkodzi
.png)
.png)
z_byszek napisał(a):Problem też w tym, że duża grupa kierowców nie wie jak zachować się wobec
rowerzystów.
Kiepura napisał(a):Zwłaszcza rowerzystki w upalne letnie dnie![]()
.png)
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko