Ciemne chmury, zimno bo okolo 12 stopni.
.png)
maniust napisał(a):Witamy w rzeczywistości.maluszek napisał(a):już niestety po urlopie, wczoraj pierwszy dzień w pracy... jakoś dało się przeżyć...![]()
Dzień dobry
GD słonecznie i chłodno 16 C.
.png)
mervik napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):Dzień dobry z gdzieś między Helem a Juratą.
Ten chłop nie narzeka ,tylko śmiga i robi te km na tym rowerze:roll:
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):....musiałem być w Helu na planie filmu "Chemia", podobno jakiś ciężki temat.
.png)
walp napisał(a):Dokument był kilka lat temu o takim tytule. To coś w podobnym klimacie?

.png)
.png)
maniust napisał(a):Masakra jakaś![]()
Właśnie się dowiedziałem , że córka wróciła do swojego lekarza prowadzącego , że pomimo że termin zostania dziadkiem jest na 25 sierpnia , to lekarz każe jej przyjść jeszcze na kontrolę 3 września , bo mały jeszcze nie chce wyleźć , coś tam się kurczy ....coś rozszerza ....3 palce , 3,5 palca ....itp. (ja tam się na tym nie znam)
Żona miała brać urlop z końcem sierpnia by pomóc córce z małym , a ten siedzi w tym brzuchu, potem był planowany last do Turcji koło 15 września i zlot Cropl i teraz wsio plany stają pod znakiem zapytania .......bo żona aż 3 razy we wrześniu urlopu to nie dostanie.
![]()
![]()
.png)
maniust napisał(a):Masakra jakaś![]()
Właśnie się dowiedziałem , że córka wróciła do swojego lekarza prowadzącego , że pomimo że termin zostania dziadkiem jest na 25 sierpnia , to lekarz każe jej przyjść jeszcze na kontrolę 3 września , bo mały jeszcze nie chce wyleźć , coś tam się kurczy ...
.png)
Hmmm ......dzięki , właśnie najlepiej by było jak by mały wylazł do przyszłego poniedziałku , wtenczas wsio nam się układa.Andzia* napisał(a): Jak na 3 , 3,5 to już niedługo przed 25 sierpnia oczywiście, powinna się wyrobić - trzymam kciuki dziadku!!!!!!
Sylwetka&Gienuś napisał(a):Niech córa dużo chodzi to może co "rozchodzi" do 25 sierpnia
.png)
maniust napisał(a):powiem jej dziś , że ma biegać szybciej i więcej
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko