Dzień dobrytermondar napisał(a):chłodno
.png)
walp napisał(a):laryngis napisał(a):Nie wiem jak Wy ale ja mam wrażenie jakby zaraz było wszystkich świętych... a to dopiero środek sierpnia![]()
Tylko nie tak pesymistycznie ...
a jeszcze dożynki, grzyby, wykopki, jesienne weekendowe wypady w plener.
.png)
maniust napisał(a):ASIULA HK napisał(a):Nareszcie bez upałów
Mnie się Miećka też japa cieszy , że się skończyły te upały , w końcu jest normalnie i tak może już zostać.
.png)
termondar napisał(a):maniust napisał(a):ASIULA HK napisał(a):Nareszcie bez upałów
Mnie się Miećka też japa cieszy , że się skończyły te upały , w końcu jest normalnie i tak może już zostać.
Ja się nie zgadzam![]()
Jeszcze wrzesień niech będzie, jak w ulubionej Chorwacji![]()
Taki mam postulat
.png)
termondar napisał(a):Mój postulat ogranicza się do max 25-35 st. C na plaży i 24 st. C woda w Bałtyku![]()
![]()
Czy to przesada
.png)
maniust napisał(a):termondar napisał(a):Mój postulat ogranicza się do max 25-35 st. C na plaży i 24 st. C woda w Bałtyku![]()
![]()
Czy to przesada
Na plaży to niech będzie ....ok .......... , ale nie siedząc w robocie .........35 C , no bez jaj......![]()
Ja już mam dość spoconych pleców ....itp.....
.png)
maniust napisał(a):termondar napisał(a):Mój postulat ogranicza się do max 25-35 st. C na plaży i 24 st. C woda w Bałtyku![]()
![]()
Czy to przesada
Na plaży to niech będzie ....ok .......... , ale nie siedząc w robocie .........35 C , no bez jaj......![]()
Ja już mam dość spoconych pleców ....itp.....
.png)
mervik napisał(a):Maniek odpuść sobie jeden wyjazd i zainwestuj w dobrą kilimę ,a nie ciągle tylko narzekasz

.png)
Andzia* napisał(a):walp napisał(a):laryngis napisał(a):Nie wiem jak Wy ale ja mam wrażenie jakby zaraz było wszystkich świętych... a to dopiero środek sierpnia![]()
Tylko nie tak pesymistycznie ...
a jeszcze dożynki, grzyby, wykopki, jesienne weekendowe wypady w plener.
No właśnie jeszcze muszę grzyby na wigilię nazbierać, kto tu już o zniczach i chryzantemach mówi- haloo ja jeszcze na urlopie nie byłam
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko