Ale Sony Bravia śmiga 10 lat bezproblemowo
.png)
walp napisał(a):Wszëtczégò nôbëlniészégò
Vjetar napisał(a):Rozmowa:
Pan z obsługi zapytał czy zepsuł mi się telewizor?
Nie.
A jaki Pan ma?
Stary, 7.letni, kineskopowy.
To po co Panu LED, który za kilka lat padnie?
Jak to padnie?
To już nie ta technika co tamte stare telewizory

.png)
weldon napisał(a):Dobre, bo sprawdzone, tylko ja nie wiem, czy on będzie chciał używane![]()
.png)
Vjetar napisał(a):weldon napisał(a):Dobre, bo sprawdzone, tylko ja nie wiem, czy on będzie chciał używane![]()
Zadzwoniłem szybko do Marty - jednak nie, dziękuję.
.png)
Vjetar napisał(a):Sony powiadacie...podobno te same matryce mają Samsungi...a to już obok LG jest.
.png)
ASIULA HK napisał(a):Ja w ogóle nie zamierzam nic sprzedawać
.png)
auto_gt napisał(a):Dzień dobry.
Ciekawą alternatywą jest projektor LED , ekran z sufitu wyjedzie ,roletki w oknach przyciemnieją i masz 140 "![]()
do tego dźwięk przestrzenny 4d i jak w kinie
.png)
auto_gt napisał(a):Dodam od siebie że 42 " cale w Full HD to jeśli będziesz oglądał z odległości max 3 metrów , wtedy wykorzystasz maksymalnie tę rozdzielczość i zobaczysz szczegóły , jeśli to jest duży pokój i odległość jest 5-6 metrów to zdecydowanie minimum 50" - 55 " , bo 40 - tka będzie poprostu malutka .
kaszubskiexpress napisał(a):auto_gt napisał(a):Dodam od siebie że 42 " cale w Full HD to jeśli będziesz oglądał z odległości max 3 metrów , wtedy wykorzystasz maksymalnie tę rozdzielczość i zobaczysz szczegóły , jeśli to jest duży pokój i odległość jest 5-6 metrów to zdecydowanie minimum 50" - 55 " , bo 40 - tka będzie poprostu malutka .
Mamy 60 samsunga i gdy żona go zobaczyła na ścianie pierwszy raz, to stwierdziła, że jestem nienormalny. Całkiem niedawno pytała czy są większe ?
Kwestia przyzwyczajenia. Nie ma czegoś takiego jak zbyt duży telewizor.
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Nie ma czegoś takiego jak zbyt duży telewizor.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko