Dzień dobrypiotrf napisał(a):
Słońce świeci
.png)
.png)
weldon napisał(a):Ty się zając nie śmiej, ale Ziobro swojego orzełka, to podobno z prezydentem konsultował, a czy Stoch konsultował swój wzór maskujący z polskimi siłami zbrojnymi albo szachownicę z lotnikami to ja nie wiem.
Jak zdradził nasz najlepszy skoczek narciarski, pomysł takiego zdobienia zrodził się podczas wizyty w Muzeum Lotnictwa Polskiego w Krakowie.
Lider klasyfikacji generalnej Pucharu Świata był tak zdeterminowany, że rozmawiał w tej sprawie m.in. z prezydentem RP Bronisławem Komorowskim. - Pan prezydent wyraził zgodę, podobnie jak minister Siemioniak [MON]. Napisałem oficjalne pismo, aby w razie jakichkolwiek pytań nie było wątpliwości, i generalnie wszystko poszło gładko - dodał.
Parzenica na kasku Kubackiego jest autorstwa Ziobry, choć Dawid (jego pasją jest m.in. sklejanie modeli samolotów) nie powiedział tego wprost
Z pochodzenia góralem nie jestem, ale od małego przebywam w Zakopanem.
.png)
.png)
weldon napisał(a):O, a wiesz, że dziś o tobie myślałem
Komu teraz Kraków kibicuje?
.png)
Kiepura napisał(a):No, a co do Wisły to znowu jak z tymi mercedesami na placu czerwonym![]()
Kiepura napisał(a): jakiś warszawski bidulek wyciągnął rękę do miasta by ten go zwolnił z czynszu w ogóle
.png)
weldon napisał(a):W radio mówili. Prywatnym, nie rządowym
Mówili, że teraz to jest wiślany stadion tylko na godziny, a za resztę miasto ma płacić.
[/color]
.png)
.png)
weldon napisał(a):auto_gt napisał(a):Mandaty w Słowacji:
Zarąbiste:
Stosowanie fotoradaru - 150
Nagłe hamowanie - 50![]()
Jednym słowem, jak gwałtownie zahamujesz widząc gliniarza z fotoradarem, to on ci może zabrać 50 euro, a ty jemu ... 150?![]()
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko