Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 07.01.2014 12:03

kaszubskiexpress napisał(a):Poprosili o dane i poinformowali, że wysyłają 80 zeta.

Byli jedni tacy, co poprosili o dane i obiecali przysłać kosz słodyczy, a teraz ludzie muszą płacić abonament.

Żeby nie skończyło się tak, że do końca roku będziesz musiał słuchać tylko RMF-u ;)
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 07.01.2014 12:16

weldon napisał(a):Byli jedni tacy, co poprosili o dane i obiecali przysłać kosz słodyczy

Ma się swoje lata i zna zagrożenia. Zbyt dużo zer się wyświetliło.

Poprosiłem o kontakt za kilka minut i zadzwoniłem na nr RMF-ki. Sprawdzili i potwierdzili, że osoba o takim nazwisku dostała zlecenie, żeby się ze mną skontaktować.

:hut:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 07.01.2014 12:35

kaszubskiexpress napisał(a):osoba o takim nazwisku dostała zlecenie
Coraz ciekawiej się zapowiada :D

Niedźwiadka u mnie otworzyli :)
Obrazek
Zdjęcie dzięki uprzejmości znajomej, bo ja mam za daleko - a szkoda, bo jak znalazł byłoby do zagadek :D
kukris
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kukris » 07.01.2014 17:15

Dzień dobry wieczór.
Późno coś dzisiaj tutaj zaglądam :wink:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 07.01.2014 18:18

Przykra sprawa :?
Znalazłem się dziś w plenerze z kartą całkowicie zapełnioną zdjęciami z czerwca nie wiedząc, czy je zgrałem już na kompa, czy nie ...

Straszliwy dylemat, bo nie miałem drugiej :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 07.01.2014 18:31

weldon napisał(a):Przykra sprawa :?
Znalazłem się dziś w plenerze z kartą całkowicie zapełnioną zdjęciami z czerwca nie wiedząc, czy je zgrałem już na kompa, czy nie ...

Straszliwy dylemat, bo nie miałem drugiej :D

Ja mam inny dylemat :oczko_usmiech: czy zmienić "starego" Ignisa na "nowego" i10 :roll: :roll:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 07.01.2014 18:40

A co z Vengusią?

Rzucasz Kijankę na rzecz Hultaja? ;)
ASIULA HK
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) ASIULA HK » 07.01.2014 18:43

Janusz Bajcer napisał(a):Ja mam inny dylemat czy zmienić "starego" Ignisa na "nowego" i10

A wnuczęta się tam zmieszczą ? :roll: :wink:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 07.01.2014 18:52

Synowie dla wnucząt mają większe fury :wink: Dziadkowi wystarczy "mała resorówka" :wink: :lol:
ASIULA HK
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) ASIULA HK » 07.01.2014 18:56

Moja połówka jeździ tym :wink: , służbowym :wink: Stwierdził, że bardzo podobny do naszej Kijanki :lol:
Masz dylemat :wink:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 07.01.2014 18:59

ASIULA HK napisał(a):Moja połówka jeździ tym :wink: , służbowym :wink: Stwierdził, że bardzo podobny do naszej Kijanki :lol:

Jeśli chodzi o ten model to nie :lol: bo jego cena to 1 1/2 i10 :oczko_usmiech: za Ignisa mało placą :x
ASIULA HK
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) ASIULA HK » 07.01.2014 19:04

Janusz Bajcer napisał(a):
ASIULA HK napisał(a):Moja połówka jeździ tym :wink: , służbowym :wink: Stwierdził, że bardzo podobny do naszej Kijanki :lol:

Jeśli chodzi o ten model to nie :lol: bo jego cena to 1 1/2 [b[i10[/b] :oczko_usmiech: za Ignisa mało placą :x

Eee... :wink: :lol:
Wiesz, na używanym aucie...jak chcesz szybko się pozbyć, zawsze tracisz.
Ale jak Ci takie autko pasi... :wink:
auto_gt
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) auto_gt » 07.01.2014 23:56

Janusz Bajcer napisał(a):

Jeśli chodzi o ten model to nie :lol: bo jego cena to 1 1/2 i10 :oczko_usmiech: za Ignisa mało placą :x

Podobno nowe teraz to strup na głowę - fyfty/fyfty jak się uda to w serwisie siedzisz bez końca ... tylko ładnie wyglądają od merola po hultaje nawet Toyota Yaris ma spore problemy z wadliwymi silnikami i pękającymi kolektorami .

Dzisiaj dobry wybór to od Niemca ,Belga , ale z podwórza , taki 5-cio latek ma mniej komputerów pdfów i innych niepotrzebnych bayeróf z Brukseli niepotrzebnych do sprawnego poruszania się pojazdem , a serwisowny przez Tubylców w Landach jest w doskonałej kondycji .

I postaw na Audi A3 i jakiś nie duży benzyniaczek
Lub...Dacia Duster na Twoje pagórki byłaby niezła , na wnukach zrobiłaby wrażenie :D .

Moim faworytem w przyszłości jest Santa aFE :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 08.01.2014 00:05

Henryku - dziękuję ale to za dla mnie duże auta do jazdy w większości po mieście.
Jeśli kupię tego i10, to będzie to moje 4 nowe auto z salonu.
Jak do tej port w serwisach nie siedziałem :lol:
auto_gt
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) auto_gt » 08.01.2014 00:38

Janusz Bajcer napisał(a):Henryku - dziękuję ale to za dla mnie duże auta do jazdy w większości po mieście.
Jeśli kupię tego i10, to będzie to moje 4 nowe auto z salonu.
Jak do tej port w serwisach nie siedziałem :lol:

Oby ... to co się dzieje teraz ... marketing , a ja nie będę z salonu i też jadę, przynajmniej 45 % akcyzy nie płacę tym ...

owszem Hyundaje maja ładną stylistykę , mnie też się podobają ,audi ma ładniejszą .
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko