Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
rodaivuk

Nieprzeczytany postnapisał(a) rodaivuk » 06.01.2014 15:40

O Kacpru?
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 06.01.2014 15:43

weldon napisał(a):
te kiero napisał(a):eee, no to miałbym co robić, dobry pomysł tak na powiedzmy zimę

Ale masz na myśli badminton?
Bo z tym torem to nie bardzo rozumiem. Dookoła stadionu są doskonałe tery do biegania oraz jazdy na rowerach, rolkach, wrotkach itd. więc dziwnym jest , żeby jeszcze za to płacić :)

I badminton, i rolki... u nas również sporo jest miejsc do jeżdżenia w plenerze - jednak nie zadaszonych, a czasem by się pojeździło jak jest mokro, deszczowo, to wtedy tylko pod dachem... tego mi brakuje, nie zawsze jest czas jak jest pogoda

auto_gt napisał(a):Patrzcie jak fachowcy od propagandy robią zdjęcia

lodowisko na narodowym wygląda jakby było na całym boisku 8O

ze zdjęć Piotra wychodzi inaczej

również się na to złapałem, ale coś mi nie pasowała podawana wielkość, i wtedy pojawił się Piotr - dekonspirator :wink:
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 06.01.2014 16:00

rodaivuk napisał(a):O Kacpru?

O Kacprze, Roda, o Kacprze.
Czasami mam problemy z fleksją :oops:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 06.01.2014 16:18

Dzień dobry w nowym roku.
:)
rodaivuk

Nieprzeczytany postnapisał(a) rodaivuk » 06.01.2014 16:20

walp napisał(a):
rodaivuk napisał(a):O Kacpru?

O Kacprze, Roda, o Kacprze.
Czasami mam problemy z fleksją :oops:

Spoko i tak nie wiem co to jest fleksja :)
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 06.01.2014 16:26

Wszystkiego Najlepszego w Nowym roku
Dzień dobry :)
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 06.01.2014 16:46

te kiero napisał(a):również się na to złapałem

Bo to naprawdę jest wielki stadion ;)
Jolanda napisał(a):Wszystkiego Najlepszego w Nowym roku

I Wam też niech służy :D
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 06.01.2014 16:47

Jolanda napisał(a):Wszystkiego Najlepszego w Nowym roku

Nawzajem :wink:
ASIULA HK
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) ASIULA HK » 07.01.2014 06:23

I po co było myć auto ... pada deszcz :)

Dzień dobry :D

Ps. Patrzę na wiadomości i tak się zastanawiam ...jak by to u nas wyglądało , gdybyśmy mieli taką zimę, jaka jest w USA :roll:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 07.01.2014 06:41

Nie musiałabyś myć samochodu ;)

Dzień dobry.

Po kilku miesiącach badań, naukowcy doszli do wniosku, że po Warszawie gorzej porusza się w dzień, niż w nocy.
Problem dotyka zwłaszcza godzin porannych i popołudniowych, a nasila się w piątek 8O

Tłumaczą ten fakt tym, że w Warszawie ciągle się sporo buduje, zwłaszcza różnych dróg, z których, jakoś to tak fajnie nazwali - działanie behawioralne? - z których większość nie korzysta, bo jest przyzwyczajona do jeżdżenia starymi, zakorkowanymi, trasami 8)

Genialne. Nie wpadłbym na to :hut:

:mrgreen:
Sylwetka...
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sylwetka... » 07.01.2014 07:00

Dzień dobry, nie wiem czy słonecznie bo jeszcze ciemno :wink:
auto_gt
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) auto_gt » 07.01.2014 07:28

weldon napisał(a):- z których większość nie korzysta, bo jest przyzwyczajona do jeżdżenia starymi, zakorkowanymi, trasami 8)

Genialne. Nie wpadłbym na to

Dzień dobry .

Ja wszędzie włączam nawigację z omijaniem korków , nawet jak do Rzeszowa jadę, nigdy nie wiadomo kiedy zdarzy się wypadek i zablokują drogę na 1,5 h , raz tak miałem to dowiedziałem się że jest inna droga do Rzeszowa i widoki ładne były :D i dojechałem na czas .

Większości kierowców jeżdżących od lat na tym samym odcinku się wydaje że zna najlepiej drogi jak dojechać , niekiedy okazuje się że są w błędzie i to wielkim .
Arek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek » 07.01.2014 07:46

Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 07.01.2014 08:07

ASIULA HK napisał(a):Ps. Patrzę na wiadomości i tak się zastanawiam ...jak by to u nas wyglądało , gdybyśmy mieli taką zimę, jaka jest w USA :roll:

I ja patrzę...i nie wiem z czego tu robią aferę. Chyba z własnej słabości.
Chłód idzie z północy kontynentu...a Kanada jakoś nie ględzi o klęsce...

Dzień dobry.
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 07.01.2014 08:13

auto_gt napisał(a):Ja wszędzie włączam nawigację z omijaniem korków...

Jak szybko pojawiają się mapy z nowymi drogami?
Poza tym włączasz nawigację jadąc do pracy?

W tym problem, że większość "warszawiaków" doskonale zna te swoje podstawowe trasy i ... nic więcej :D

Ale i tak, niesamowitym dla mnie jest przeprowadzanie badań nad czymś, co widać gołym okiem :)
Następnym razem odkryją, że w Warszawie są korkujące się mosty, tylko będzie to poprzedzone wnikliwymi badaniami ;)

Vjetar napisał(a):Nie wiem z czego tu robią aferę.

Wczoraj pokazywali obrazki z miejscowości w Stanach, gdzie samochody przebijały się przez zalane ulice po których pływała kra, a domy i przewody elektryczne pokrywała gruba warstwa lodu.

Miejscowy, zapytany, jak im się żyje odpowiedział, że póki jest prąd, ogrzewanie i telefony, to nie ma problemu.
Jemu największą trudność sprawiało poruszanie się bez łodzi, ale jak sobie kupił jedną, jak się sprowadził dwadzieścia pięć lat temu, to do dziś już nie ma z tym problemu :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Dzień dobry - strona 3656
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone