Arek napisał(a):Po ciemnicy człowiek wychodzi z domu, po ciemnicy wraca. Niech już wiosna przyjdzie.
zastanawiam się jak żyją w Skandynawii, jak tam jeszcze krócej dzień...
ogólna deprecha i nie dziwota, że powstają takie utwory
dzień dobry
.png)
Arek napisał(a):Po ciemnicy człowiek wychodzi z domu, po ciemnicy wraca. Niech już wiosna przyjdzie.
.png)
te kiero napisał(a):zastanawiam się jak żyją w Skandynawii, jak tam jeszcze krócej dzień...
.png)

trojmiasto.pl napisał(a):15 grudnia 1981 roku. Z placu przed Stocznią Gdańską wyjeżdżają jednostki 8. Dywizji Zmechanizowanej Ludowego Wojska Polskiego. Dlaczego? Po zbrataniu się żołnierzy z gdańszczanami, jednostka została wycofana i zastąpiona inną.

wp.pl napisał(a):Syrena to legenda polskiej motoryzacji, która ma szansę wrócić na drogi. Firma AK Motor International Corporation przygotowuje projekt nowej Syreny i prezentuje pierwsze wizualizacje tego modelu, który garściami czerpie z historii.

.png)
Serce w pasy napisał(a):Zapytałem u mnie w biurze 24latkę czy wie jaka to dziś jest rocznica.
Oczywiście nie wiedziała. Więc zapytałem czy słyszała o stanie wojennym? To się zapytała, o którym I czy II![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Dzień dobry.
Kwiatów im nikt nie rzucał![]()
.png)
auto_gt napisał(a):Komu zależy na tym , żeby młodzież nie znała najmłodszej historii ... ?
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko