Bocian napisał(a):No taki(a) podjarany(a) tym Sylwkiem, że nie wiem co o tym sądzić![]()
Nie kmiń lepiej, bo ta wiedza moża być zabójcza.
.png)
zebik napisał(a):auto_gt napisał(a):Zawsze można sprzedać ( silnik) handlarzowi . [/color]
Heniuś to będzie tak dobry silnik jak alkomat, który sprzedajesz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
napisał(a) anakin » 13.11.2013 21:36
Bocian napisał(a):
No taki(a) podjarany(a) tym Sylwkiem, że nie wiem co o tym sądzić![]()
Nie kmiń lepiej, bo ta wiedza moża być zabójcza.
.png)
Bocian napisał(a):auto_gt napisał(a):ja mam AC i mi to lotto , jak mi spalą to kasę mam większą jak na giełdzie .
AC czegoś takiego nie obejmuje.
walp napisał(a):Bocian napisał(a):auto_gt napisał(a):ja mam AC i mi to lotto , jak mi spalą to kasę mam większą jak na giełdzie .
AC czegoś takiego nie obejmuje.
Czy aby na pewno![]()
Ja mam w polisie zapisane, że AC obejmuje swoją ochroną szkody, które powstały w wyniku wypadków i zdarzeń losowych, do których zaliczany jest m.in. pożar.
Z wyłączeniem: zwarcia instalacji elektrycznej, pożaru, który pochodzi z wnętrza samochodu, który jest wynikiem wady wykonania pojazdu, niewłaściwego serwisowania, bądź powstały w wyniku rażącego niedbalstwa właściciela.
.png)
.png)
Bocian napisał(a):
Moim zdaniem w podstawowym pakiecie AC nikt nie zapłaci za szkody spowodowane rozruchami, działaniami wojennymi, zamachem terrorystycznym i takim tam sprawami.
Bocian napisał(a):Nie ważne, że się spaliło tylko od czego sie spaliło.
.png)
zebik napisał(a):auto_gt napisał(a):Zawsze można sprzedać ( silnik) handlarzowi . [/color]
Heniuś to będzie tak dobry silnik jak alkomat, który sprzedajesz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zebik napisał(a):Dobra fahofcy, a co zrobić jak gościu nie miał AC. Wieszać się czy grzać do Hanki pod pałac i spalić jej furę.![]()
Bocian napisał(a):Myliłem się? Być może.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko