Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 13.11.2013 21:36

Bocian napisał(a):No taki(a) podjarany(a) tym Sylwkiem, że nie wiem co o tym sądzić :mrgreen: :mrgreen:

Nie kmiń lepiej, bo ta wiedza moża być zabójcza. :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 13.11.2013 21:37

anakin napisał(a):
Bocian napisał(a):No taki(a) podjarany(a) tym Sylwkiem, że nie wiem co o tym sądzić :mrgreen: :mrgreen:

Dla Sylwka? Być może... :roll:
auto_gt
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) auto_gt » 13.11.2013 21:39

zebik napisał(a):
auto_gt napisał(a):Zawsze można sprzedać ( silnik) handlarzowi . [/color]

Heniuś to będzie tak dobry silnik jak alkomat, który sprzedajesz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :D

ha nówka sztuka , nie smigana :!:

napisał(a) anakin » 13.11.2013 21:36

Bocian napisał(a):
No taki(a) podjarany(a) tym Sylwkiem, że nie wiem co o tym sądzić :mrgreen: :mrgreen:

Spoko nie yaraycie się , nie ma co oglądać , więc jest to .
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 13.11.2013 21:45

Bocian napisał(a):
auto_gt napisał(a):ja mam AC i mi to lotto , jak mi spalą to kasę mam większą jak na giełdzie .

AC czegoś takiego nie obejmuje.

Czy aby na pewno 8O
Ja mam w polisie zapisane, że AC obejmuje swoją ochroną szkody, które powstały w wyniku wypadków i zdarzeń losowych, do których zaliczany jest m.in. pożar.
Z wyłączeniem: zwarcia instalacji elektrycznej, pożaru, który pochodzi z wnętrza samochodu, który jest wynikiem wady wykonania pojazdu, niewłaściwego serwisowania, bądź powstały w wyniku rażącego niedbalstwa właściciela. :?
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 13.11.2013 21:50

walp napisał(a):
Bocian napisał(a):
auto_gt napisał(a):ja mam AC i mi to lotto , jak mi spalą to kasę mam większą jak na giełdzie .

AC czegoś takiego nie obejmuje.

Czy aby na pewno 8O
Ja mam w polisie zapisane, że AC obejmuje swoją ochroną szkody, które powstały w wyniku wypadków i zdarzeń losowych, do których zaliczany jest m.in. pożar.
Z wyłączeniem: zwarcia instalacji elektrycznej, pożaru, który pochodzi z wnętrza samochodu, który jest wynikiem wady wykonania pojazdu, niewłaściwego serwisowania, bądź powstały w wyniku rażącego niedbalstwa właściciela. :?

Moim zdaniem w podstawowym pakiecie AC nikt nie zapłaci za szkody spowodowane rozruchami, działaniami wojennymi, zamachem terrorystycznym i takim tam sprawami.
Nie ważne, że się spaliło tylko od czego sie spaliło.
SgwdYrEira
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) SgwdYrEira » 13.11.2013 21:51

W zapisach wielu firm ubezpieczeniowych jest wzmianka, że nie biorą odpowiedzialności za uszkodzenie mienia w następstwie zamieszek, aktów terrorystycznych czy kataklizmów. Powstaje tylko pytanie jak zakwalifikować zniszczenie tego auta ze zdjęcia ;)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.11.2013 21:54

Dobra fahofcy, a co zrobić jak gościu nie miał AC. Wieszać się czy grzać do Hanki pod pałac i spalić jej furę. :mrgreen: :D
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 13.11.2013 21:59

Aha, da liegt der Hund begraben :!: :) Trza to będzie sprawdzić u agenta, bo zawsze można znaleźć się w centrum takich zamieszek. :?
kleeberg
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kleeberg » 13.11.2013 22:32

Bocian napisał(a):
Moim zdaniem w podstawowym pakiecie AC nikt nie zapłaci za szkody spowodowane rozruchami, działaniami wojennymi, zamachem terrorystycznym i takim tam sprawami.

Często mówisz tutaj,żeby nie wypowiadać się w temacie, którego ktoś dobrze nie zna.
Teraz właśnie to sam czynisz.

Bocian napisał(a):Nie ważne, że się spaliło tylko od czego sie spaliło.

Właśnie, że ważne :!:
Tylko biorący czynny udział w zamieszkach lub rozruchach, nie może liczyć na odszkodowanie :idea:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 13.11.2013 22:51

Wyraziłem swoje zdanie. Nie ogłaszam prawd objawionych. Myliłem się? Być może.
Miło mi, że tak znakomicie znasz moje posty.
kleeberg
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kleeberg » 13.11.2013 22:55

Bocian napisał(a):Wyraziłem swoje zdanie. Nie ogłaszam prawd objawionych. Myliłem się? Być może.
Miło mi, że tak znakomicie znasz moje posty.

Parę lat już tu jestem.Co nieco się przeczytało. :wink:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 13.11.2013 22:59

Szacun. Ja tyle razy nie klikałem.
auto_gt
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) auto_gt » 13.11.2013 23:01

zebik napisał(a):
auto_gt napisał(a):Zawsze można sprzedać ( silnik) handlarzowi . [/color]

Heniuś to będzie tak dobry silnik jak alkomat, który sprzedajesz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :D

Alkomat za 35 zeta tyle wart co i te zeta , interesuje cię bardziej profesjonalny ?

Rabaty też udzielam ,

Tylko kto to kupi ? ca 6-9 stów :?: , lepiej trzeźwy jak świnia siedzieć za kierą :lol:
.

zebik napisał(a):Dobra fahofcy, a co zrobić jak gościu nie miał AC. Wieszać się czy grzać do Hanki pod pałac i spalić jej furę. :mrgreen: :D

Co maja powiedzieć inni mieszkańcy Wa-wy - codziennie im kradną samochody i nie zawsze trafi na bogatego , nad nimi się nie litujecie ? bo wam tv nie pokazała , tylko to jedno wzruszyło sumienie ?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.11.2013 23:52

Bocian napisał(a):Myliłem się? Być może.

Nie możliwe. Nie wierzę, że dożyłem tej chwili.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 14.11.2013 00:19

Serce w pasy napisał(a):
Bocian napisał(a):Myliłem się? Być może.

Nie możliwe. Nie wierzę, że dożyłem tej chwili.

Zawsze możesz z tej okazji zrobić komuś kleksa...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko