auto_gt napisał(a):Leon ,da się ,fotki są na karcie użyj image data recorwery lub podobnego
Zainstalowałem, ale niestety nie widzi aparatu, widzi wszystkie dyski i napęd cd, ale aparatu nie widzi
.png)
auto_gt napisał(a):Leon ,da się ,fotki są na karcie użyj image data recorwery lub podobnego
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):auto_gt napisał(a):Leon ,da się ,fotki są na karcie użyj image data recorwery lub podobnego
Zainstalowałem, ale niestety nie widzi aparatu, widzi wszystkie dyski i napęd cd, ale aparatu nie widzi
.png)
longtom napisał(a):
Wyjmij kartę z aparatu i włóż do czytnika.

.png)
kaszubskiexpress napisał(a):auto_gt napisał(a):Leon ,da się ,fotki są na karcie użyj image data recorwery lub podobnego
.png)
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Udało się bezpośrednio z karty, odzyskał nawet fotki z Barcelony sprzed półtora roku

.png)
walp napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):Udało się bezpośrednio z karty, odzyskał nawet fotki z Barcelony sprzed półtora roku
No to super![]()
Zarówno ten program jak i kilka innych do tego służących radzą sobie nieźle i potrafią czasem zaskoczyć
użytkownika tym, co odgrzebią.
Swego czasu poproszono mnie o podobną operację i odzyskałem, duuuużo więcej niż powinienem.

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko