prosiakt napisał(a):Witam wszystkich. od dziś stałem się forumowym Cromaniakiem - po oficjalnej rejestracji , choć juz od kilku lat przeglądałem forum i szukałem informacji.
pozdr
Witaj
Pozdrav
.png)
prosiakt napisał(a):Witam wszystkich. od dziś stałem się forumowym Cromaniakiem - po oficjalnej rejestracji , choć juz od kilku lat przeglądałem forum i szukałem informacji.
pozdr
.png)
Serce w pasy napisał(a):Dzień Dobry Bardzo
A ja odpuszczam jutrzejsze grzyby. Niewyspany chodzę cały tydzień więc nie chce mi się jutro wstawać o 5tej!
.png)
Serce w pasy napisał(a):Dzień Dobry Bardzo
A ja odpuszczam jutrzejsze grzyby. Niewyspany chodzę cały tydzień więc nie chce mi się jutro wstawać o 5tej!
Janusz Bajcer napisał(a):Ja mam do lasu bliskowystarczy jak wstanę o 7-mej
auto_gt napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Dzień Dobry Bardzo
a przeziębienie nie łamie czasem ...![]()
![]()
.png)
Furda fotki, wygrywa w kategorii "Najbardziej pożądane"ASIULA HK napisał(a):Wszystko fajnie.....tylko, że my już od jakiegoś czasu nie zbieramy papierowych fotek![]()
.png)
weldon napisał(a):[color=#800000]Furda fotki, wygrywa w kategorii "Najbardziej pożądane"ASIULA HK napisał(a):Wszystko fajnie.....tylko, że my już od jakiegoś czasu nie zbieramy papierowych fotek![]()
![]()
Teraz mniej, bo nie mam czasu przejrzeć i wybrać, ale czasami drukujemy.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko