.png)
darek1 napisał(a):Ja bym mu dał 1000 zł, miesiąc społecznego sprzątania na ulicach w miejscowości w której mieszka i 50 gumowych pał na dupę ale kodeks tego nie przewiduje - szkoda.
o
Czy kara 500 zł czasem jest niewspółmierna do wykroczenia. Co kodeks na to. Facet się odwoła hrupek.
Bydło trzeba wychowywać dotkliwymi karami. Mocni są w gębie - w styczności z prawem miękkie Bolki.
Tak de facto hrupek to miałeś dobry dzień - nie narzekaj. Chciałbym zobaczyć minę gościa![]()
![]()
kaszubskiexpress napisał(a):
Wczoraj oglądałem na Discovery nowy serial o dziwnych chorobach.
Pokazano dwulatka, uzależnionego od papierosów. 40 sztuk dziennie.
Nie potrafi nawijać, ale zaciąga się jak stary.
Masakra jakaś.
.png)
Serce w pasy napisał(a):A co nie miał papierów przy sobie czy jak, bo inaczej nie bardzo qumam?
.png)
Asiula1 napisał(a):Miecia napisał(a):Asiula1 napisał(a):Tego Wam najbardziej zazdroszcze ja w tym roku góry
A w które góry się wybierasz?
Zakopane
hrupek666 napisał(a):Serce w pasy napisał(a):A co nie miał papierów przy sobie czy jak, bo inaczej nie bardzo qumam?
Na początku podawał inną datę urodzenia i nie wychodziła żadna osoba,potem okazało się ( powiedziałem że zatrzymany zostanie w celu ustalenia tożsamości) to sobie przypomniał że ma dokumenty w wypasionej bryce.
witpol napisał(a):16dzik napisał(a):Słoneczne dzień dobry.
Zaraz spadam na RODOS
Czyli Rodzinny Ogródek Działkowy Otoczony Siatką
Dzień Dobry
.png)
Serce w pasy napisał(a):Heniu odbierz maila.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko