Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Udało mi się dziś dostać na te same dechy, gdzie sztandar wyprowadzali, jedynej-słusznej Aparat zostawiłem w samochodzie, więc relacja będzie jak go odzyskam
Taras na XXX piętrze pełen tak, że ciężko fotkę zrobić
Nie mogą ci ludzie sobie nad jakie morze pojechać albo co?
Bardziej przyjezdni używają charakterystycznego języka, podobnego do naszego, aczkolwiek niezrozumiałego tak do końca, albo najnowszych tabletów do fotografowania, przez co mają charakterystyczne skośne oczy.
Ci ostatni bardziej okopują ławeczki Chopina, niż Pekin, a zwłaszcza jego taras widokowy
Jutro kontrolen, a w zasadzie zajęcia praktyczne mam w Łazienkach, to tam dopiero spodziewam się ... braku miejsc parkingowych
Dlatego muszę tam wcześnie sobie coś zaklepać, a wiec i wcześnie wstać
Weldon pobrałam cell phone manager,nadal nie znalazł sterowników podaj link gdzie bym mogła pobrac te sterowniki z supportu ,ja nie wiem gdzie , co i jak pobrac mam motorole c651)tak krok po kroku tam trzeba podac pin do tego programu skąd go wziąśc?zeby zarejestrowac go
Ostatnio edytowano 07.07.2013 08:20 przez dallaska, łącznie edytowano 1 raz