Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Przyszedł pan, powiedział, że mi skontroluje odbiorniki gazu, świeże są, to mi nie zależało, ale skoro już przyszedł ... Posprawdzał, pogadał, pytam, skąd nagle taka inicjatywa i kto za to płaci, a on, że przecież chodzą co roku, że to dla mojego bezpieczeństwa i że ... ja płacę Niedługo mechanik ze stacji obsługi zacznie mi w domu samochód sprawdzać dla bezpieczeństwa, nauczyciele zeszyty dziecka, straż miejska czy mam dobre zamki w drzwiach, a pielęgniarka profilaktycznie mi jakiś zastrzyk zrobi
"Na zdjęciu widać dwa style trenowania.Ten z oponą na sznurku prowadzi do wyników klasy światowej. Ten drugi pozwala zarabiać dużo większe pieniądze bez obciążania organizmu i nie przyczynia się do osiągnięcia jakichkolwiek wyników nawet na skalę europejską. Taki Paradoks." - mloo.
"kurcze, dobrze, ze ta barierka jest bo by się chłopaki piłkarze poprzewracały" - aktokogoikomu.
"Ci wyżelowani gogusie to musieli by się w "trojki" podobierać ,żeby taka oponę pociągnąć. A i tak po 100 metrach potrzebna byłaby im reanimacja, odnowa biologiczna i urlop zdrowotny." - stempelgromadzki.