kaszubskiexpress napisał(a):Ja mam kasę![]()
Pancerną
.png)
weldon napisał(a):
Swoja drogą w języku suahili kasa oznacza żółwia, więc może Leon sobie zwierzątko sprawił?
.png)
Czyli masz problem poza drukarką - pewnie na kablu łączącym ją z komputeremSerce w pasy napisał(a): Dziwne, kopiować kopiuje a drukować franca nie chce.
.png)
Serce w pasy napisał(a):Dzień Dobry Bardzo
Po burzy przestała drukować drukarka w biurze ? Dziwne, kopiować kopiuje a drukować franca nie chce.
.png)
Serce w pasy napisał(a):To nie jest takie proste.
Drukarka drukuje po wi fi więc sprawa z kablem odpada, a co do softu to już robiliśmy tak kilka razy i nie pomogło. Raz na godzinę coś jej się przestawia i drukuje po czym przestaje.
.png)
Serce w pasy napisał(a):To nie jest takie proste.
Drukarka drukuje po wi fi więc sprawa z kablem odpada, a co do softu to już robiliśmy tak kilka razy i nie pomogło. Raz na godzinę coś jej się przestawia i drukuje po czym przestaje.
Kiepura napisał(a):Serce w pasy napisał(a):To nie jest takie proste.
Witam,
a to wifi macie oprócz tego sztywno podłączone do kabla firmy, przepraszam za obraze uszu, Orange (tzn dodatkowo obsługuje internet).
Bo jeżeli tak to przepięcie po wyładowaniu atmosferycznym na kablu telefonicznym = spalenie któregoś elementu routera. Czyli do wymiany. Już raz tak miałem.
Zresetuj do ustawień fabrycznych tajemniczym przyciskiem, może pomoże.
.png)
Bocian napisał(a):Morza cieplejszego nie mamy ale chociaż w tym jesteśmy lepsi od Chorwatów
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/plaga-o ... -maly.html
.png)
termondar napisał(a):Wygląda na to że jesteśmy rasą panów (Boże co ja piszę)
Wysokie IQ Polaków trudno zresztą wyjaśnić. Jesteśmy przecież potomkami tych najbardziej chorowitych i niemrawych Słowian, którzy nie wyruszyli na Południe i Zachód w trakcie wędrówki ludów. Być może jednak podczas licznych klęsk i nieszczęść narodowych wyginęły przede wszystkim ciamajdy i fajtłapy spośród potomków Lecha i Piasta, ocaleli zaś przebiegli, którzy też z zapałem się rozmnażali, dlatego dziś "Polak potrafi"...
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko