twister07 napisał(a):jak Blossom totylko ten z kwiatkiem
Nad tym białym właśnie siedzę - różowy jest lepszy.
.png)
Muliness napisał(a)::DKupię te co tu wymieniacie;) Mogę sie sugerować jedynie wyglądem i kolorem etykiety:) Kompletnie sie na tym nie znam bo nie pijam niestety alkoholi;( a jak mnie poczęstują to nazw nie pamiętam;)
Reasumując Dzieki;) przepisałam sobie te winka i kupie te co wymieniacie i myslicie po trochu z każdego trochę słodkie troche półsłodkie i wytrawne ?
a ile butelek na 50 osob 25? czy ?30 czy ile?
.png)
Serce w pasy napisał(a):Tzn pytam o jakieś mocniejszą Sake? Ja np mam po winie zgagę i byłbym zły gdyby nie było nic innego.
.png)
Muliness napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Tzn pytam o jakieś mocniejszą Sake? Ja np mam po winie zgagę i byłbym zły gdyby nie było nic innego.
No i tu jest dylemat ponieważ ja i mój mąż nie pijemy a wino jest półśrodkiem bo dla mnie alkoholu mogłoby nie być;( I powstaje problem bo dla mnie to komunial
Muliness napisał(a): ja i mój mąż nie pijemy.............. dla mnie alkoholu mogłoby nie być
Muliness napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Muliness napisał(a): ja i mój mąż nie pijemy.............. dla mnie alkoholu mogłoby nie być
Ale tak wogóle nic a nic?
Hi hihi;)
Mąż ani ani a ja winko okazjonalnie
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko