.png)
.png)
Josko Bulic napisał(a)::) Termondar w Splitu je upal kedy je powiże 30,a teras je idealnie okolo 23 to moja ulubiona temperatura.Renatalato oczewyszće da pszywioze dla ciebe slonećka w kieszeni,a i prszuta dla spotkanko Wielikopolskich Cromaniakuw po mojim powrocie nie zabrakuje .Jusz my brakujecze ,holera jasna ten zlot by mug trwat minimum 5 dni![]()
![]()
renatalato napisał(a):Josko Bulic napisał(a)::) Termondar w Splitu je upal kedy je powiże 30,a teras je idealnie okolo 23 to moja ulubiona temperatura.Renatalato oczewyszće da pszywioze dla ciebe slonećka w kieszeni,a i prszuta dla spotkanko Wielikopolskich Cromaniakuw po mojim powrocie nie zabrakuje .Jusz my brakujecze ,holera jasna ten zlot by mug trwat minimum 5 dni![]()
![]()
A czyje wątroby by tak długo wytrzymały5 dni picia
.png)
Serce w pasy napisał(a):renatalato napisał(a):Josko Bulic napisał(a)::) Termondar w Splitu je upal kedy je powiże 30,a teras je idealnie okolo 23 to moja ulubiona temperatura.Renatalato oczewyszće da pszywioze dla ciebe slonećka w kieszeni,a i prszuta dla spotkanko Wielikopolskich Cromaniakuw po mojim powrocie nie zabrakuje .Jusz my brakujecze ,holera jasna ten zlot by mug trwat minimum 5 dni![]()
![]()
A czyje wątroby by tak długo wytrzymały5 dni picia
Dzień Dobry. To tam na tych zlotach pijecie?
A mnnie kichaweldon napisał(a):Serce w pasy napisał(a):nie lubię LPG
Ja też. Odbija mi się potem
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko