Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 04.04.2012 07:13

Jacek S napisał(a):
weldon napisał(a):Też nie masz kontaktu z Anitą?

Nie mam.

:oops: rozumiem ... żona zagląda ;)

:D

kukris napisał(a):Tak jak wczoraj. Do niczego !

Ależ wczoraj było bardzo ładnie :roll:

Zapowiedzieli jeszcze ze dwa dni takiej ładnej pogody, więc znów sobie szykuje plener, bo w święta, coś czuję, będzie siedzenie za stołem i oglądanie zaległych filmów :D
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 04.04.2012 07:54

weldon napisał(a):A nie, to Kaszubski gdzieś latał ... :?

Z tym lataniem muszę poczekać do przyszłego roku, ale w planach trochę bliżej :P

Tym śniegiem to nam decydenci zrobili niespodziankę :twisted:

Dzień dobry.
8)
franko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) franko » 04.04.2012 08:34

Niby ma być ciepło. Jest szaro, czasami kropi.
Ciepło nie jest.
Witam.
longtom
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) longtom » 04.04.2012 09:05

-Katka- napisał(a):Dzień dobry
szaroburo :evil:

I pada do tego.

dzieńdobry :wink:
Krzysztof i Lidia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzysztof i Lidia » 04.04.2012 09:39

Dzień dobry.

Chłodno, pochmurno :?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 04.04.2012 10:14

Dzień dobry, słonecznie, wietrznie, ciepełko 20 stopniowe (w cieniu) :lol:

http://www.nowysacz.pl/kamera-2
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 04.04.2012 10:26

Janusz Bajcer napisał(a):Dzień dobry, słonecznie, wietrznie, ciepełko 20 stopniowe (w cieniu) :lol:

http://www.nowysacz.pl/kamera-2

Taaaaa

A ze święconką to saniami pojadę...
Iwona75
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Iwona75 » 04.04.2012 10:29

A u mnie ciepło i słonecznie....Szkoda że od jutra ochłodzenie zapowiadają , bo Święta planowaliśmy na łonie natury spędzić.....
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 04.04.2012 13:01

Na Mazowszu sezon się wcześnie zaczął ... i to, niestety, u mnie :/
ANITA:)
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ANITA:) » 04.04.2012 13:52

Dzień dobry :)
Nie wiem jak to nazwać, ale macie chyba ogromną siłę przyciągania :wink: Dłuuuugo mnie nie było, a jednak ktoś jeszcze o mnie pamieta i wspomina :) od razu sie cieplej człowiekowi na serduchu robi :D

Tak na marginesie, w samolocie tam i z powrotem widziałem znajomą twarz, nie dawało mi to spokoju. Dopiero w domu skojarzyłem, że to nasza forumowiczka.

Niestety nie ma maila w profilu, więc nie mogłem się zapytać, jej aktywność jest żadna ostatnio, więc pewnie się nie dowiem, czy to Anita, czy tez któś bardzo podobny. Chyba widziałem ją też kiedyś na jakimś filmiku ze zlotu, więc pewnie ktoś ma z nią kontakt.

kaszubskiexpress może rozwieję twoje wątpliwości tymi zdjęciami :wink: :lol:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 04.04.2012 14:02

ANITA:) napisał(a):kaszubskiexpress może rozwieję twoje wątpliwości tymi zdjęciami :wink: :lol:

Ładną mieliśmy pogodę, co ?
:lol: 8) :wink:

Miałem wrażenie, że zauważyłaś, że się przyglądam, Twój mąż chyba też :P
W locie powrotnym siedzieliśmy chyba dwa rzędy za Wami, po tej samej stronie.
8)
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ANITA:) » 04.04.2012 14:20

Kaszubski Jeśli to ty byłeś z taką ładną blondynką no to ja chyba jestem już w "domu" :wink: Upierałam się i mówiłam do męża, że skądś znam te twarze :lol: a on mi mówił, że sobie coś wkręcam :wink:
Jaki zbieg okoliczności :D
Pogoda faktycznie była idealna na zwiedzanie. My byliśmy pierwszy raz w Barcelonie i wróciliśmy zauroczeni. Na pewno jeszcze tam wrócimy i pewnie znowu przy okazji trafienia tanich lotów :)
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 04.04.2012 14:33

ANITA:) napisał(a):Kaszubski Jeśli to ty byłeś z taką ładną blondynką no to ja chyba jestem już w "domu" :wink: Upierałam się i mówiłam do męża, że skądś znam te twarze :lol: a on mi mówił, że sobie coś wkręcam :wink:
Jaki zbieg okoliczności :D
Pogoda faktycznie była idealna na zwiedzanie. My byliśmy pierwszy raz w Barcelonie i wróciliśmy zauroczeni. Na pewno jeszcze tam wrócimy i pewnie znowu przy okazji trafienia tanich lotów :)

Dobre, nigdy się nie spotkaliśmy a twarze jakieś znajome.
:lol: :P
Siła internetu.

W takim razie pozdrowienia dla męża, bo zerkał jakimś takim podejrzliwym wzrokiem :roll: :wink: :P

8)
Krzysztof i Lidia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzysztof i Lidia » 04.04.2012 14:40

weldon napisał(a):Na Mazowszu sezon się wcześnie zaczął ... i to, niestety, u mnie :/

Znałem go :( choć bardziej znam jego ojca.

Tu jest wersja bliższa prawdy.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ANITA:) » 04.04.2012 15:04

kaszubskiexpress napisał(a):Dobre, nigdy się nie spotkaliśmy a twarze jakieś znajome.
:lol: :P
Siła internetu.

W takim razie pozdrowienia dla męża, bo zerkał jakimś takim podejrzliwym wzrokiem :roll: :wink: :P

8)

a może to nie siła internetu tylko nasze kochane Trójmiasto przez nie których określane jako jedna "wielka dziura". Może gdzieś się mijaliśmy :) Ja mam wrażenie, że twoją żonę skądś znam, skądś kojarzę. Ja mam pamięć do twarzy jednak trudniej mi idzie czasami umiejscowić je z danym miejscem. Jak tak dalej będziemy brnąć to się jeszcze okaże że wspólnych znajomych mamy :wink:
A mój mąż jest w "miarę" :wink: wyrozumiały jak zerkam na przystojnych facetów :oops: Mam nadzieję, że twoja żona nie odebrała źle moich "wymownych" spojrzeń :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko