twister07 napisał(a):Kupił CI dobrą i nie chce z nią zostać
zastrzeż, że jesli będzie chodził jak żółw to w gratisie wraca Ci do XP i szuka nowej karty a tamtą niech sobie zabiera
Matka Polka
.png)
twister07 napisał(a):Kupił CI dobrą i nie chce z nią zostać
zastrzeż, że jesli będzie chodził jak żółw to w gratisie wraca Ci do XP i szuka nowej karty a tamtą niech sobie zabiera
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):twister07 napisał(a):Kupił CI dobrą i nie chce z nią zostać
Matka Polka![]()
.png)
Jacek S napisał(a): ale pięknie będzie.
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):twister07 napisał(a):Kupił CI dobrą i nie chce z nią zostać
Matka Polka![]()
Ciotka Dobra Rada![]()
twister07 napisał(a):Kupił CI dobrą i nie chce z nią zostaća że działa tylko pod 7.....
Gierki też zaśmiecajązapytaj czy komp nie spowolni przy 7, żeby się nie okazało że jest za słaby do niej. Jeśli powie, ze nie instaluj, ale... zastrzeż, że jesli będzie chodził jak żółw to w gratisie wraca Ci do XP i szuka nowej karty a tamtą niech sobie zabiera
.png)
twister07 napisał(a):...jak mu się nie chce bawić (...) to każdy kit wciśniedlatego trzeba się zabezpieczyć
.png)
kozulka napisał(a):Dzień dobry.![]()
weldon napisał(a):twister07 napisał(a): Twoja mina musiała być wtedy bezcenna
![]()
Damian, zgodziłbym się z Markiem, co do Visty, ale z Siódemką to nie do końca.
Z Vistą męczę się od dwóch lat na jednym z lapków i jakoś tam sobie daję radę,
ale ciągle mam w planach instalację tam siódemki, którą poinstalowałem gdzie się dało, na pozostałych kompach
- i stacjonarnych i przenośnych - w większości właśnie takich kilku, nawet więcej momentami, niż pięcioletnie
i siódemka jest mniejsza, bardziej przyjazna, mniej wymagająca i nie wymaga tylu poprawek co XP.
W każdym razie na starszym sprzęcie doskonale sobie daje radę, pod warunkiem, że się te wszystkie wodotryski powyłącza.
.png)
weldon napisał(a):Nie strasz mnie
Mam zamiar dzieciakowi wywalić Vistę i wrzucić siódemkę na takim 3-4 letnim lapku![]()
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko