.png)
Janusz Bajcer napisał(a):onyxx72 napisał(a):Dzien dobry!
Czy ktos mnie "oswieci" w temacie wstawiania zdjec???
To ja "oświecę" w sprawie pisania - pisząc posty używamy polskich literek
.png)
weldon napisał(a):onyxx72 napisał(a):Dzien dobry!
Czy ktos mnie "oswieci" w temacie wstawiania zdjec???Bo probuje ale bez skutku:(
Czy musze miec zdjecia na jakiejs stronie,bo probuje zaladowac z pamieci,ale nie chca isc:((
Dzieki za pomoc[/img]
Musisz, najpierw, umieścić zdjęcia w internecie, na przykład w imageshack.us, fmix.pl albo za pomocą picasy.
W ten sposób dodajesz pojedyncze zdjęcia lub tworzysz albumy.
Później, na tych stronach są podpowiedzi: linki do zdjęć, które umieszczasz na forum, ewentualnie otwierasz samo zdjęcie i adres takiego zdjęcia (ten, z rozszerzeniem jpg) wrzucasz na forum pomiędzy znaczniki .
Tak dokładniej, to robisz to tak, że przy pomocy darmowych programów Foto,
po uprzednim obróceniu i pomniejszeniu zdjęć, wysyłasz pliki na serwer i pokazujesz je zgodnie z zaleceniami Małgosi.
Pozdrawiam
.png)
.png)
mariusz-w napisał(a):... u nas jeszcze nie ... a tak liczyłem !![]()
.png)
weldon napisał(a):W Windowsach: Panel sterowania > Opcje regionalne, jeżeli jest taka możliwość, to dodajesz: język > polski (programisty) (to ważne, to "programisty).
Zmianę języka robisz wciskając Ctrl+Shift, z tym, że żeby zmienić cały interfejs Windowsa musisz posiadać Wielojęzyczny Interfejs Użytkownika.
To znaczy, że język polski jest często nakładka, która nie występuję w regionalnych wersjach systemu.
Więcej na ten temat możesz dowiedzieć się tutaj.
Dziekuje za informacje,i bede probowal:)
Ale jesli mi sie nie uda,to nie wyrzucicie mnie stad??????
Dzieeeeeeeń dobry ... słonecznie
Milicji po pachy na drogach
Uważajcie, bo już są wypadki :/
.png)
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko