.png)
hajduczek napisał(a):Piotr jakie Ty masz dzis pozytywne nastawienie do swiatapodejrzane
![]()
![]()
.png)
weldon napisał(a):hajduczek napisał(a):Piotr jakie Ty masz dzis pozytywne nastawienie do swiatapodejrzane
![]()
![]()
Zawsze mam pozytywne, tylko nie wszyscy to widzą
Zresztą obrabiam zdjęcia, gdzie głównymi bohaterami są psy, więc jak tu nie nie myśleć pozytywnie, jak się patrzy na coś takiego:
.png)
.png)
weldon napisał(a):W serwisie robisz?
Wtryski, to jakieś ... nie pamiętam, ale powinieneś zregenerować za 200-250 za sztukę, pompa to góra 1200.
Nawet biorąc pod uwagę, że robiłem to jakiś czas temu, to dolicz 10%.
Dwa i pół powinieneś zapłacić.
Mi do tego doszło jeszcze sprawdzenie wtrysków, za 420 złotych, bodajże, bo właśnie się dałem na serwis namówić.
Wyliczyli mnie wtedy na 5500![]()
Jakby co, to dam ci telefon do swojego mechanika, albo spytaj na forum.
Tyle co mówisz to stanowczo za dużo.
.png)
hajduczek napisał(a):czy 2 lata na akumulatorki (sanyo eneloop) używane regularnie to dużo i mają prawo odejść już do nieba
.png)
hajduczek napisał(a):cześć Leszek
2 napoje energetyzujące ............może cos da
.png)
weldon napisał(a):hajduczek napisał(a):czy 2 lata na akumulatorki (sanyo eneloop) używane regularnie to dużo i mają prawo odejść już do nieba
Niedużo. Jedyne wytłumaczenie, że je źle ładujesz.
Akumulatorki powinny być rozładowywane i dopiero ładowane powtórnie.
Masz ładowarkę procesorową?
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):hajduczek napisał(a):cześć Leszek
2 napoje energetyzujące ............może cos da
Viola, na pewno siusiu będziesz robić częściej, ale czy to Cię postawi na nogi?
Mocna kawa.................albo
.png)
hajduczek napisał(a):
kawa już na mnie nie działa.....ale gdzieś mam jeszcze efedrynę
![]()
.png)
hajduczek napisał(a):ładuje jak juz nie daje się nawet włączyc aparatu...a ładowarka niestety zwykła ...była w komplecie z akumulatorkami......
.png)
weldon napisał(a):hajduczek napisał(a):ładuje jak juz nie daje się nawet włączyc aparatu...a ładowarka niestety zwykła ...była w komplecie z akumulatorkami......
To za mało. Musisz rozładowywać.
Sprawdź, czy masz opcję rozładowywania w aparacie, a jak nie, to kup sobie BC-700.
Eneloopy staniały, za to będziesz miała gwarancję bardzo długiego czasu pracy.
U mnie, po ładowaniu na zwykłej ładowarce, robię 400 fotek, a z BC-700 wyciągam 1000.
.png)
weldon napisał(a):***************************************
Leszku, aż tak duże różnice pomiędzy Terrą a Santą?![]()
Coraz mniej ci go zazdroszczę, tym bardziej, że mi jakoś spalanie spadło ostatnio
Niemniej, spytałbym na forum, bo i tak wydaje mi się za drogo.
Niestety wiedziałem, że kiedys to będę musiał zrobić Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko