Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ADAMOS II
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ADAMOS II » 23.06.2011 11:04

telepol napisał(a):
ADAMOS II napisał(a):Od strony telepola walą do mnie cięzkie chmury....nie nastraja to optymistycznie :(

ode mnie????

Nie od Ciebie,tylko z Twojej strony.Ale za to Śnieżkę widać doskonale(70km),czyli nie ma czego "jeszcze" się obawiać.

A Ty za Chwilę będziesz Cromaniakiem ,czyli pogodę masz murowaną.

gratulacje.
telepol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) telepol » 23.06.2011 11:08

ADAMOS II napisał(a): A Ty za Chwilę będziesz Cromaniakiem ,czyli pogodę masz murowaną.

gratulacje.

hę????

Cromaniakiem???? a nie jestem nim????

aaaa dobra skumałem !!! chodzi o rangę, a myślałem że to przy 1000 wpisów, dobra jak będzie "pincet" to stawiam wszystkim.... po faworku :)
Basiulinek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Basiulinek » 23.06.2011 11:14

jak bedzie "pincet" to wpadaj do baru... :wink:
Adamos na pewno wyczaruje cos smacznego! :wink:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 23.06.2011 11:15

Będzie chrust :lol:

To ja już składam gratulacje, bo zaraz lecę na spacer.

Jakoś się ładnie zrobiło. Trzeba korzystać, bo następna ładna pogoda to się trafi ... jak do roboty pójdę :twisted:

:D
ADAMOS II
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ADAMOS II » 23.06.2011 11:15

telepol napisał(a):
ADAMOS II napisał(a): A Ty za Chwilę będziesz Cromaniakiem ,czyli pogodę masz murowaną.

gratulacje.

hę????

Cromaniakiem???? a nie jestem nim????

aaaa dobra skumałem !!! chodzi o rangę, a myślałem że to przy 1000 wpisów, dobra jak będzie "pincet" to stawiam wszystkim.... po faworku :)

No to "lete"robić kawę :)

Obrazek
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 23.06.2011 11:44

Pada deszcz . Spokojnie , można powiedzieć , że delikatnie :wink:

Jednak mokry :lol:
fota
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) fota » 23.06.2011 12:22

Dzień dobry Wszystkim ;)
Arek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek » 23.06.2011 12:39

Słoneczne dzień dobry !
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 23.06.2011 16:47

no to rowerkowa przejażdżka zaliczona....co prawdatylko 25 km.ale po zimię kondycję trzeba odnawiać powoli :lol: .......cel:konie 8) u takiego jakby dawnego znajomego .....obiecał ,że przy okazji mi którąś klaczkę osiodła 8O ....qurcze czy to tak jak z jazdą na rowerze????,że sie nie zapomina.....bo ja ostatnio to jakiś 5 lat temu jeździłam.......

jeszcze się okazało ,że w pobliskim lasku zagnieździła się rodzina orłów.....gniazdo i pisklę widzieliśmy ,ale starzy wybyli :wink: .....miały być zdjęcia ....i aparat był,ale baterii nie włozyłam :oops: :oops:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 23.06.2011 17:50

Ile???

Tyle, to ja dziś samochodem w te i wew te na spacer musiałem przejechać :D

Wszystkie procesje mnie ominęły, ale albo było za późno, albo za wcześnie ... Za to oszołomy pod kolumną Zygmunta spotkałem jakieś :D

A zrobiło się tak ciepło i słonecznie, że ... idę się opalać :lol:

A ja ostatnio kibicuję chłopakowi, co jakiegoś orła, czy puchacz (wiem, że to nie to samo, ale nie rozróżniam), co go rodzice zostawili, próbuje uratować i ma spore szanse 8O

Niesamowita historia. Mariusz wie, bo to z rodziny fuji chłopak :D
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 23.06.2011 18:01

weldon napisał(a):Ile???

:D

no wiem ,że to niewiele i wstyd się chwalić....ale jak sie dawno nie jeździło to i tak skutkiem są nogi jak z waty :? :oops: ....ale Marta ma tak samo ,więc nie jest ze mną tak źle :lol:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 23.06.2011 18:14

Nie dobijaj mnie. Ja, rowerem, w tym roku, to kółko na parkingu zrobiłem, żeby sprawdzić, czy dobrze napompowałem koła :lol:

Ale za to nogami dużo chodzę. Zrobiłem sobie wycieczką wzdłuż murów miejskich i przeszedłem tam i z powrotem, dokumentację bogatą czyniąc :D

A jutro ... Chodź się przytulać! Dzień przytulania dla wszystkich :lol:
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 23.06.2011 18:24

Pogoda jak rybie oko :wink: się zrobiła po obiadku , więc spacerek był suuuuper , a u mamy w ogrodzie było nawet opalanie :D :D

Piotrze , z rowerem miałem w tym roku dokładnie tyle samo do czynienia :wink: , chyba jeszcze sprawdziłem ustawienie hamulców :lol:

Sprzęt gotowy do sezonu :lol:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 23.06.2011 18:47

Dzień dobry a raczej dobry wieczór.
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 23.06.2011 19:08

weldon napisał(a):Nie dobijaj mnie.

ja myślałam ,że to było w znaczeniu "mało".....bo kiedys więcej jeździłam....no to mnie troszkę uspokoiłeś :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko