Dzień Dobry Bardzo.
Chwilkę mnie nie było i znów naskrobaliście tyle, że nie jestem w stanie tego przeczytać.
Jutro jadę do Poznania-hej Pyry czy jest coś po drodze o czym powinienem wiedzieć? Remonty objazdy itd itp?
Jolanda napisał(a):a dzisiaj....
moje chłopaki na jakąś imprezkę wybyli
40 lat czegoś tam![]()
jeden grał a drugi porządku pilnował....
Damian znawca to będzie wiedział o czym mówię
.png)
twister07 napisał(a):posprzątać posprzątają, ale korki i tak będąja będę wracał za chwilę i planuję skręcić na Lublin, później na żanecin przez Gliniankę i do MM od Sosnkowskiego wjechać
jest kawałek średniej drogi, ale to lepsze niż korki
weldon napisał(a):Cześć Damian
Na te procesje to, wbrew pozorom, trzeba uważać, a jeszcze na jakies burze bym zwrócił uwagę.
W zerszłym roku się tak władowałem a jutro chciałbym do Łowicza podjechać - też chyba trzeba rano polecieć, żeby nie utknąć.
telepol napisał(a):mallgola napisał(a):Dzień dobry!
Dzieciaki właśnie poszły odebrać świadectwa ,muszę się pochwalić u obojga średnie powyżej 5.
że się tak zapytam, a do której klasy Twoje dzieci chodzą??? Bo mój syn od 1-wszej do 3-ej też miał powyżej 5![]()
.png)
.png)
mallgola napisał(a):telepol napisał(a):mallgola napisał(a):Dzień dobry!
Dzieciaki właśnie poszły odebrać świadectwa ,muszę się pochwalić u obojga średnie powyżej 5.
że się tak zapytam, a do której klasy Twoje dzieci chodzą??? Bo mój syn od 1-wszej do 3-ej też miał powyżej 5![]()
Syn skończył 4 podstawówki ,córka 2 gimnazjum
.png)
Motoschiza napisał(a):Dzień dobry
Właśnie wróciłem z pracy i zacząłem urlop![]()
Jeszcze pakowanie samochodu i możemy startować do Chorwacji![]()
![]()
.png)
Serce w pasy napisał(a): wątpię aby jakiś ksiądz odważył by się poprowadzić procesję autostradą bądź gierkówką:)
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko