.png)
fotograf123 napisał(a):Bardzo proszę strona aktualizowana co 15 minut i wszystko jasne:
http://www.sat24.com/pl/pl
.png)
BeJur napisał(a):fotograf123 napisał(a):Bardzo proszę strona aktualizowana co 15 minut i wszystko jasne:
http://www.sat24.com/pl/pl
weż poprawkę na pogodę w górach.
moi rodzice mieszkają w tym miescie, 10km ode mnie - u mnie słonko, u nich burza .... u mnie jasno u nich sinica....
.png)
fotograf123 napisał(a):Cześć Mulinko jak tam u mnie słonko żadnej burzy nie widać
![]()
Ps. oby nie przyszła ja na rowerze w krótkim rękawku do 23 siedzę....
.png)
Muliness napisał(a):fotograf123 napisał(a):Cześć Mulinko jak tam u mnie słonko żadnej burzy nie widać
![]()
Ps. oby nie przyszła ja na rowerze w krótkim rękawku do 23 siedzę....
Cześć Fotek;)
Ja nie jestem zołza ja wiem że ludzie kochają słońce ciepło ihihi ale ja nie kocham no chyba , że nad morzem![]()
ale jak jesteś w pracy rowerem to broń boże burzy niech nic nie łomocze i nie pada . ale jeśli komus wyładowania przeszkadzają to ja poprosze nad moje niebo;)
.png)
fotograf123 napisał(a):Wiesz my zawsze jeździliśmy do Pyzówki w lato potem była Cro rok temu Sucha Rzeczka pod Augustowem a w tym roku i Sucha i Cro.... hihihi ....
.png)
Muliness napisał(a):fotograf123 napisał(a):Wiesz my zawsze jeździliśmy do Pyzówki w lato potem była Cro rok temu Sucha Rzeczka pod Augustowem a w tym roku i Sucha i Cro.... hihihi ....
No pamiętam , ze ostatecznie plany sie zmieniy ale ciesze sie , ze Cro wypali w tym roku i z całą odpowiedzialności życzę samego słońca hihihi
.png)
hajduczek napisał(a):cześć....witam ponownie
.....nie narzekać ....nie narzekać
....lato jest od tego ,żeby było ciepło......zaznaczam ciepło....bo skwar mnie tez dobija...ale dzisiej w domku mam przyjemnie....w pracy jeszcze też ...więc luzik....nie narzekam
.png)
.png)
hajduczek napisał(a):cześć....witam ponownie
.....nie narzekać ....nie narzekać
....lato jest od tego ,żeby było ciepło......zaznaczam ciepło....bo skwar mnie tez dobija...ale dzisiej w domku mam przyjemnie....w pracy jeszcze też ...więc luzik....nie narzekam
.png)
renatalato napisał(a):Chmury na de mną ...
.png)
weldon napisał(a):renatalato napisał(a):Chmury na de mną ...
A nie: "Niebo gwieździste nade mna i prawo moralne we mnie"?![]()
Albo, jeszcze lepiej, Świat w obłokach
Violka, ciebie też kosmity puściły?
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko